Dohoda o prov.práce

• (neregistrovaný)

16. 12. 2015 10:59

Dobrý den, můžete mi, prosím, poradit?
    Mám zam-ce AB na dohodu o prov. práce, měl ji uzavřenou v říjnu (jen na říjen), nyní ten stejný zam.AB má novou DPP na listopad a další má teď v prosinci (vždy jiný úkol, co bylo aktuálně třeba).
    Můj dotaz zní, zda ho mohu ve mzdách zpracovat pod jeho os. číslo, které jsem mu přidělila ve mzdách za říjen, tzn., že bude mít jeden mzdový list.
    To stejné mám u zam. CD, byla na dohodu v srpnu, a nyní je v listopadu a prosinci.
    Nebo mám vždy s novou dohodou zadávat nové osobní číslo? Tzn., mít na každou dohodu nový mzd.list?
    Děkuji za rady, jak byste to dělali vy?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 16. 12. 2015 11:08

jasná. (neregistrovaný)

Re: dohoda o prov.práce
      Dávám nové osobní číslo. Na každou dohodu vystavuji samostatný mzdový list.

• 16. 12. 2015 11:58

val1 (neregistrovaný)

Paní Jasná, děkuji.
      Nemáte potom moc osobních čísel? A byl by problém (program mi to dovolí) v rámci roku tyto dohody dávat pod jedno os.číslo (tzn. jeden mzd.list)? Alespoň mi to pohlídá limit hodin:)

• 16. 12. 2015 12:17

jasná. (neregistrovaný)

Nikdy jsem to neřešila, protože mi mzdový program nedovolí použít osobní číslo, kreré již má ukončen pracovněprávní vztah. Ale myslím si, že by se číslo dalo znovu použít a vše mít na jednom mzdovém listě.
      Ale počkejte ještě na příspěvek někoho, kdo má konkrétní zkušenosti.

• 16. 12. 2015 14:19

xJ (neregistrovaný)

Můj program mi po skončení PP, DPP, nebo DPČ uloží skončeného zaměstnance do archívu, ze kterého si ho můžu při uzavírání nového pracovněprávního vztahu vyzvednout a pod stejným číslem uzavřít další. Stejně jako když má někdo např. PP a současně se uzavírá DPP nebo DPČ, tak se mi u toho zaměstnance nenapořizuje nové číslo, jenom se mi nabídne další pořadí dalšího pracovněprávního vztahu, tak že jeden pracovník s jedním číslem má několik pracovněprávních vztahů. Na mzdových listech je potom rozdělení podle druhu zaměstnání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).