Re: KH: video s ukázkou vyplnění
Jen poznámka, zkusila jsem to na testovací verzi s beta verzí Pohody na zkušebních (mnou vytvořených datech) 15.12.2015.
Vyhodilo to nepropustné chyby ( kod chyby 182) spočívající v tom, že si to neumělo poradit právě s "automatickým vyplněním" součtových řádků DPH. Další chyba nepropustná, že to chtělo i v řádném KH vyplnit rychlou odpověď na výzvu a nedokázalo si to poradit, ať jsem se pokoušela vyplnit různé varianty.
Dnes jsem to zkusila znovu na stejných datech (stejný původní exportovaný soubor) a ejhle, už toto opravili v EPU.
Začínám si myslet, že to celé selže na nepřipravenosti aplikace.
Alenko, myslím si totéž, a také, že je to neskutečný šlendrián, protože na to měli rok, aby to šlapalo, a oni to honí koncem prosince, a tak ty softwary od 1.1.2016 chci vidět, co budou umět... no vánoce si zkazit nenechám.
Musím přiznat, že za posledních 10 dní na té EPO aplikaci udělali kus práce (na rozdíl od předchozí části roku, kterou promarnili). Hned jak byla zveřejněna první verze, jsem to vyzkoušel na svém exportu reálných dat a bylo to skoro nepoužitelné. Od té doby ale stačili opravit většinu chyb, které mi vadily a tak doufám, že do 25. února to uvedou do použitelného stavu. Dokonce se v některé verzi teď objevila možnost generace opisu KH do pdf bez barevného podkladu, jen černá a bílá. Pro někoho možná blbost, ale pokud to do závěrky tisknete na černobílé tiskárně, není to to pravé ořechové.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 12. 2015 18:05
Dne 18.12.2015 bylo zveřejněno video s ukázkou vyplnění kontrolního hlášení:
http://www.financnisprava.cz/cs/financni-sprava/pro-media/videogalerie/app/detail/navod/1768825
Zajímavé bylo, jak se ten moderátor vypořádal s hláškou "Objevil se problém s certifikátem zabezpečení tohoto webu."
Vyplnil A5 a dva DD do B2.
Představení ukončil hláškou: Jak jsme se přesvědčili vyplnění KH nepředstavuje výrazné zatížení....
Hezký den!