Re: závěrka na OR datovou schránkou
je to úplně fuk, jestli je to sloučené nebo každý samoslatný list, hlavně musí být pdf, nějko to převezmou a nahrajou, pak je tam místo 1 listu třeba 6 stran, zatím se mi nestalo že by mi to vrátili
Pokud v budoucnu někdo nahoře začne prosazovat, že správně nezaložené a správně nepodepsané účetní závěrky se nebudou považovat za uložené do OR, tak v kombinaci s návrhem zákona o některých přestupcích (pokud bude schválen) to s pokutou až do výše 500.000,-Kč za spáchání přestupku bude teprve mazec
>>>Dobrý den-posíláte závěrku dat.schr. jako 3 přílohy
>>>pdf.( rozvaha,výkaz,příloha) nebo je sloučíte do
>>>jedné
>>>pdf.- četla jsem si na justici jak poslat...... ale
>>>nějak to nechápu :) Děkuji !
>>
>>IB,
>>
>>doporučuji ke studiu nové názory MF
>>z
>>16.12.2015:
>>
>>http://www.financnisprava.cz/assets/cs/prilohy/d-prispevky-kv-kdp/Zapis_KV-KDP_2015-12-16.pdf
>>
>>Hezký den!
>to je taky těžkej paskvil, proč tam tyto údaje nepošle
>finanční správa, když je má od nás k dispozici, celé
>propojení administrativy se tak vymyká logickému
>myšlení
Jožinku,
ve státní správě pracují ti, kdo tam pracují. Bez přímého rozkazu nic neudělají. Proč by pracovali pro nějaké občany? Jim stačí chodit do práce a brát plat.
Žádné propojení administrativy není, to by ministři ztratili svůj podíl na moci. A toho bohdá nebude.
Hezký den!
Hezký den!
Pet,
ÚZ je jeden dokument. Skutečnost, že některý soud bere jednotlivé dokumenty R, V, P neznamená, že je to v pořádku.
Navíc, když by se to posílalo po stránkách, tak chybí podpisový záznam a nejedná se o ÚZ ale o nějaké stránky.
Stávající i budoucí sankce jsou velké.
S ukládáním v OR ještě bude zábava.
Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 12. 2015 11:47
Dobrý den-posíláte závěrku dat.schr. jako 3 přílohy pdf.( rozvaha,výkaz,příloha) nebo je sloučíte do jedné pdf.- četla jsem si na justici jak poslat...... ale nějak to nechápu :) Děkuji !