Re: Kontrola z OSSZ
Na jedné firmě jsme byla taky v dubnu 2013 a jdu teď v lednu, volali mi z OSSZ 22.12. a domlouvali jsme termín. Mohla jsem si vybrat někdy v lednu. Práce mám teď v lednu taky jako na kostele, ale co nadělám.
Ale já s kontrolami na OSSZ problém nemám, to bývá v pohodě, nachystané to mám většinou za chvilku, a když toho mám málo, tak je to za hodinu hotové, a když toho mám na jiných firmách hodně, tak jim to tam nechám a přijdu si až mi zavolají.
Re: Kontrola z OSSZ
aha tak to já doufám pevně v ten duben :(. Samozřejmě neděláme žádné podvody ale chtěla bych mít prostor si to pěkně nachystat. Protože v práci mám ještě na starosti korekturu mailů, sklady a řízení prodejen a k tomu účto jednoduché a podvojné+ mzdy se vším všudy. Tak se snažím od každého zvládnout vždycky to nejpodstatnější. Domů si to už tahat nechci, to by mě asi hráblo
>>Krásné novoroční dopoledne. Naposledy u nás byla
>>kontrola z OSSZ v dubnu 2013, slyšela jsem že chodí co
>>tři
>>roky. Můžou přijít až zase v dubnu nebo i teď v
>>lednu.
>>Já mám mimo účta a mzdového účta ve firmě i jinou
>>náplň práce tak abych se na kontrolu stihla v pohodě
>>nachystat. Děkuji moc
>
>Na jedné firmě jsme byla taky v dubnu 2013 a jdu teď v
>lednu, volali mi z OSSZ 22.12. a domlouvali jsme
>termín. Mohla jsem si vybrat někdy v lednu. Práce mám teď v
>lednu taky jako na kostele, ale co nadělám.
> Ale já s kontrolami na OSSZ problém nemám, to bývá v
>pohodě, nachystané to mám většinou za chvilku, a když
>toho mám málo, tak je to za hodinu hotové, a když toho
>mám na jiných firmách hodně, tak jim to tam nechám a
>přijdu si až mi zavolají.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 1. 2016 11:25
Krásné novoroční dopoledne. Naposledy u nás byla kontrola z OSSZ v dubnu 2013, slyšela jsem že chodí co tři roky. Můžou přijít až zase v dubnu nebo i teď v lednu.
Já mám mimo účta a mzdového účta ve firmě i jinou náplň práce tak abych se na kontrolu stihla v pohodě nachystat. Děkuji moc