děkuji Vám
>>>Dobrý den, můžu si dát do majetku auto na RČ? nebo
>>>musí být vedeno na IČ? Někde jsem slyšela že je to
>>>jedno, je to pravda? děkuji Milan
>
>Můžete, je to jedno.
Re: prosím nikdo neví?
Tak nevím, není to porušení § 4 Zákona 56/2001 Sb.?
I když teď mě nenapadá, jaké dopady by to mohlo mít třeba na daňovou uznatelnost odpisů vozidla.
56/2001 Sb.
§ 4
(2) V registru silničních vozidel se u silničního vozidla uvádí
a) údaje o vlastníkovi a provozovateli, není-li totožný s vlastníkem, kterými jsou
1. jméno, popřípadě jména a příjmení, adresa místa trvalého pobytu, dlouhodobého pobytu, přechodného pobytu v délce alespoň 6 měsíců nebo jiného povoleného pobytu a rodné číslo, pokud bylo přiděleno, popřípadě datum narození,
2. obchodní firma nebo jméno, popřípadě jména, a příjmení, popřípadě odlišující dodatek, adresa trvalého pobytu, dlouhodobého pobytu, přechodného pobytu v délce alespoň 6 měsíců nebo jiného povoleného pobytu, adresa místa podnikání a identifikační číslo osoby, pokud bylo přiděleno, jedná-li se o podnikající fyzickou osobu, ..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 1. 2016 13:59
Dobrý den, můžu si dát do majetku auto na RČ? nebo musí být vedeno na IČ? Někde jsem slyšela že je to jedno, je to pravda? děkuji Milan