Re: spolupráce účetní x klient a KH
Zpracovala jsem šestistránkové povídání o KH, kde jsem sepsala i nová pravidla naší spolupráce. Co mají obsahovat doklady, předávané ke zpracování, termíny, "kukátko" do DS, ... U všech klientů bych chtěla sepsat od roku 2016 nové smlouvy.
Jsem ochotná tomu obětovat čas a když mi přinesou doklady ke zpracování, tak je u sebe v domácí kanceláři posadit, udělat kafe a projít s nimi všechny doklady, zda např. faktury přijaté mají uvedený datum přijetí, zda jsou vystavené faktury parafované odpovědnou osobou (občas v nich mění následně údaje a účetní je už nedají k opravě) atd.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 1. 2016 20:49
Chtěla bych se zeptat jak postupujete jako účetní ke klientovi, ohledně data přijetí faktury? Těžko jim vysvětluji, že mají psát datum přijetí faktury a já jako účetní potom nevím s jakým datem zaúčtovat. Máte to nějak podchycené? Děkuji za radu ;-)