Re: Ukončení DPP - prosím mzdové
Ano, povinnost doručit jste splnila, takže vrácený dopis založte. Ale jinak mně není jasné, co jste mu platila až do prosince, když nepracoval. Nebo jste to myslela jen tak, že sice žádnou odměnu v dalších měsících už zúčtovávanou neměl, ale DPP jste ukončila až v prosince a teprve poté bylo možné vystavit ZL?
Re: Ukončení DPP - prosím mzdové
>>>Dobrý den - prosím o radu jelikož byla vystavena sml
>>>k
>>>DPP od 4.5.2015 do 31.5.2015 a Sml. neposkytovala
>>>možnost kdykoliv bez udání důvodu odstoupit musela
>>>jsem do
>>>12/2015 vystavovat mzdu z DPP i když se pán na DPP
>>>dostavil jen v 5/2015 celkem v odpracovaných 25
>>>hodinách
>>>a od té doby nebral telefon byl nedohledatelný. Mzda
>>>nepřekročila 10 000,- byla sražena pouze srážková
>>>daň.
>>>nyní jsem mu poslala doporučeně s dodejkou "
>>>Potvrzení
>>>o zaměstnání" Vrátila se mi zpět s tím, že na
>>>uvedené
>>>adrese je neznámý. ( aDRESU OPISUJI Z op). Stačí si
>>>založit vrácený dopis s doručenkou? děkuji
>>
>>Ano, povinnost doručit jste splnila, takže vrácený
>>dopis založte. Ale jinak mně není jasné, co jste m
>>platila až do prosince, když nepracoval. Nebo jste to
>>myslela jen tak, že sice žádnou odměnu v dalších
>>měsících
>>už zúčtovávanou neměl, ale DPP jste ukončila až v
>>prosince a teprve poté bylo možné vystavit ZL?
>
>o jaké mzdě to píšete? Z DPP se vyplácí odměna, ne
>mzda. DPP jste měli sepsanou na dobu od 4.5. do 31.5.,
>tak co jste řešila až do prosince?
Omlouvám se za překlep správně je od 4.5 do 31.12. 2015. Náležela mu odměna z DPP a nemohla jsem poslat zápočťák dříve než došla sml. o DPP. Odměna od 6/2015 do 12/2015 byla nulová. Nyní již máme DPP ošetřené tak, že můžeme ukončit bez souhlasu kdykoliv s třidenní výpovědní lhůtou. Moc děkuji za odpovědi dnes toho bylo moc a tak jsem se vyjádřila špatně. Jsem vděčna za čas lidiček co zde radí. Omluva a velký dík.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 1. 2016 11:57
Dobrý den - prosím o radu jelikož byla vystavena sml k DPP od 4.5.2015 do 31.5.2015 a Sml. neposkytovala možnost kdykoliv bez udání důvodu odstoupit musela jsem do 12/2015 vystavovat mzdu z DPP i když se pán na DPP dostavil jen v 5/2015 celkem v odpracovaných 25 hodinách a od té doby nebral telefon byl nedohledatelný. Mzda nepřekročila 10 000,- byla sražena pouze srážková daň. nyní jsem mu poslala doporučeně s dodejkou " Potvrzení o zaměstnání" Vrátila se mi zpět s tím, že na uvedené adrese je neznámý. ( aDRESU OPISUJI Z op). Stačí si založit vrácený dopis s doručenkou? děkuji