Re: průměrný přepočet zaměstnanců
Jelikož máte v měsíční mzdě zahrnutou mzdu za svátek, musíte počítat všechny hodiny vč,svátku jako odpracované a v měsíční mzdě patří hodiny svátku do hodin odpracovaných. Správně tedy bude 528 a pro průměrný přepočet to bude poměr z ročních plán.hodin(odpracoval jak uvádíte jen 3 měsíce v roce).
Ano,Myslela jsem,že jde o přepočet pro plnění povinného podílu zam.těchto osob.
Při výpočtu hodin 176+168+184=528, ale pracovní hodiny v měsíci =
496 Je správně výpočet 496/496=1 a špatný výpočet by byl 528/496?
Jelikož máte v měsíční mzdě zahrnutou mzdu za svátek, musíte počítat všechny hodiny vč,svátku jako odpracované a v měsíční mzdě patří hodiny svátku do hodin odpracovaných. Správně tedy bude 528 a pro průměrný přepočet to bude poměr z ročních plán.hodin(odpracoval
jak uvádíte jen 3 měsíce v roce).
Takže 528/528? Já potřebuji čtvrtletní přepočet pro ÚP - jde o výpočet pro příspěvek na vytvoření chráněného pracovního místa
Ano,Myslela jsem,že jde o přepočet pro plnění povinného podílu zam.těchto osob.
V tomto výpočtu je zajímá pouze podíl hodin, upozornili na 496 pracovních dní a proto jsem nejistá. Se mzdou tam není počítáno. Je jen třeba vypočítat koeficient, kterým se bude násobit.
Zajímá je přepočtený počet všech zamětnanců, přepočtený počet OZP a přepočtený počet TZP.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 1. 2016 15:58
Prosím o radu zkušenější, mám zaměstnance s měsíční mzdou, tzn. do odpracovaných hodin se mi započítávají i hodiny svátku, kdy zaměstnanec nepracoval. Při výpočtu hodin 176+168+184=528, ale pracovní hodiny v měsíci = 496
Je správně výpočet 496/496=1 a špatný výpočet by byl 528/496?