Průměrný přepočet zaměstnanců

• (neregistrovaný)

12. 1. 2016 15:58

Prosím o radu zkušenější, mám zaměstnance s měsíční mzdou, tzn. do odpracovaných hodin se mi započítávají i hodiny svátku, kdy zaměstnanec nepracoval. Při výpočtu hodin 176+168+184=528, ale pracovní hodiny v měsíci = 496
    Je správně výpočet 496/496=1 a špatný výpočet by byl 528/496?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 12. 1. 2016 19:21

JiřinaH. (neregistrovaný)

Re: průměrný přepočet zaměstnanců
      Jelikož máte v měsíční mzdě zahrnutou mzdu za svátek, musíte počítat všechny hodiny vč,svátku jako odpracované a v měsíční mzdě patří hodiny svátku do hodin odpracovaných. Správně tedy bude 528 a pro průměrný přepočet to bude poměr z ročních plán.hodin(odpracoval jak uvádíte jen 3 měsíce v roce).

• 12. 1. 2016 19:52

máňa (neregistrovaný)

Takže 528/528? Já potřebuji čtvrtletní přepočet pro ÚP - jde o výpočet pro příspěvek na vytvoření chráněného pracovního místa

• 12. 1. 2016 19:54

jiřinaH, (neregistrovaný)

Ano,Myslela jsem,že jde o přepočet pro plnění povinného podílu zam.těchto osob.

• 12. 1. 2016 20:10

máňa (neregistrovaný)

Při výpočtu hodin 176+168+184=528, ale pracovní hodiny v měsíci =
      496 Je správně výpočet 496/496=1 a špatný výpočet by byl 528/496?
      Jelikož máte v měsíční mzdě zahrnutou mzdu za svátek, musíte počítat všechny hodiny vč,svátku jako odpracované a v měsíční mzdě patří hodiny svátku do hodin odpracovaných. Správně tedy bude 528 a pro průměrný přepočet to bude poměr z ročních plán.hodin(odpracoval
      jak uvádíte jen 3 měsíce v roce).
      Takže 528/528? Já potřebuji čtvrtletní přepočet pro ÚP - jde o výpočet pro příspěvek na vytvoření chráněného pracovního místa
      Ano,Myslela jsem,že jde o přepočet pro plnění povinného podílu zam.těchto osob.
      V tomto výpočtu je zajímá pouze podíl hodin, upozornili na 496 pracovních dní a proto jsem nejistá. Se mzdou tam není počítáno. Je jen třeba vypočítat koeficient, kterým se bude násobit.
      Zajímá je přepočtený počet všech zamětnanců, přepočtený počet OZP a přepočtený počet TZP.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).