neporadíte prosím?
>Prosím Vás, ještě jsem se s tím nesetkala, tak si
>nevím rady. Nový zaměstnanec mi přinesl oznámení o tom, že
>je na exekuci s ním dohodnutý splátkový kalendář ve
>výši Kč 500,- měsíčně, které je povinen splácet. Není
>tam žádný účet, ani v.s. Napsala jsem exekutorovi, že
>máme nového zaměstnance, na kterého je nějaká exekuce a
>ať mi sdělí další informace, do dneška žádná reakce.
>Dělám mzdy za prosinec, mám mu provést srážku ve výši
>500,-, deponovat a nebo si nechat podepsat, že
>zaměstnanec splácí sám a nic nesrážet. děkuji moc a moc za
>radu
Re: neporadíte prosím?
A na zápočtovém listu z předchozího zaměstnání má uvedeno co? Má tam nějaké exekuční srážky? Pokud ne a nemáte ani přímo od exekutora platební příkaz ( nařízení k exekuci), tak nic nestrhávejte. Ať si to zaměstnanec platí sám podle toho splátkového kalendáře.
Vy nemáte v ruce žádný dokument, který by vás opravňoval ke srážkám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 1. 2016 8:28
Prosím Vás, ještě jsem se s tím nesetkala, tak si nevím rady. Nový zaměstnanec mi přinesl oznámení o tom, že je na exekuci s ním dohodnutý splátkový kalendář ve výši Kč 500,- měsíčně, které je povinen splácet. Není tam žádný účet, ani v.s. Napsala jsem exekutorovi, že máme nového zaměstnance, na kterého je nějaká exekuce a ať mi sdělí další informace, do dneška žádná reakce. Dělám mzdy za prosinec, mám mu provést srážku ve výši 500,-, deponovat a nebo si nechat podepsat, že zaměstnanec splácí sám a nic nesrážet. děkuji moc a moc za radu