Re: S jakým účetním programem jste spoko
Děkuji za doporučení. Vidím, že Pohoda je rozšířená. Můžete mi ještě napsat, kolik stojí roční upgrade? Počáteční náklady jsou dost vysoké, tak ať vím, kolik to pak stojí ročně...
Jsem zvyklá na klávesnicové ovládání, nějak pořád nevím, jestli ta myš není "zdržovačka" :-)
Používám cca 3 roky Stereo od Kastnera. Zatím jsem spokojená. Když jsem vybírala SW, chtěla jsem něco, co se dá ovládat pravou rukou, abych mohla levou rukou obracet doklady. Myš se moc používat nemusí. Také mi vyhovuje "excelový" design.
Já nedám dopustit na tento:
http://hj-soft.cz/
Ovládání pouze klávesnicí, nemusím jet přes předkontace, účtuju rovnou na účty.
Koupíte si moduly, které potřebujete, upgrade pak podle nakoupených modullů.
Mám srovnání s Money S3 a z toho šílím - nutná myš, předkontace a pro mě špatná orientace.
Proti přímému účtování na účty v principu nic nemám, ale musí ten soft tohle dobře zvládat. Mám to potěšení na jednom sw bez předkontací u klienta pracovat a je to peklo. Mít takový sw doma, tak nic neudělám.
Pokud program umí dobře klonování zápisů, jako to umí právě Pohoda (Ctrl-K), pak jde práce skutečně od ruky, ať je to s předkontacemi, nebo bez. V závazcích a pohledávkách už nové zápisy prakticky nevytvářím. :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 1. 2016 15:08
Dobrý den, prosím o info, jaký účetní program používáte ke své práci? Uvažuji, zda objednat upgrade Sterea od Ježka, nebo vyzkoušet něco nového. Potřebuji účtovat i spolek, tak bych byla vděčná za radu, s jakým programem jste spokojení při účtování neziskovek.
Děkuji.