Re: OČR
Děkuji, o moc to opravdu neni, ale když si vezmu, ze ještě projezdim nějakou částku, když budu normálně chodit do prace a stejně to v práci nikdo neoceni, ze si za ji s tím hlídání, tak si po hra vám s myšlenkou, ze bych na ten paragraf nastoupila.dnes jsem to řešila dovolenou, když jsme byli se synem u lékaře.
Ale za vykonávání práce vás snad platí, ne ? Proč by měli nějak zvlášť oceňovat vaši docházku do práce ? To je snad povinnost každého pracovníka řádně vykonávat svoji práci, nebo mi něco ušlo ?
Ano Danne plati, jde mi spise o princip..několikrát jsem to takto řešila, ze jsem nemocného syna dala na hlídání a chodila do prace. Momentálně ma i babička nějaké zdravotní potíže i když se nabídla, ze by syna pohlidala. Na OCR jdu poprvé od doby co mi skončila rodičovská dovolena.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 1. 2016 19:04
Dobrý podvečer,mam dotaz asi na nějakou mzdovou účetní /?/ je možné, aby čistá mzda + OCR byla ve finále vyšší nez mzda za odpracovany cely měsíc? Jde mi o to, že když mam syna nemocného /viroza/, tak ho převážně hlídá babička, první den resim dovolenou..ted jsem si zkusila vypočítat mzdu a vyšla mi vyšší mzda s OCR..je to tim, ze za cely měsíc odvedu větší daně?