Re: sil.daň 2015/chyba+opravné Přiznání
Jde do řádného přiznání, mělo by jít i do opravného přiznání.
Při vyplňování v EPO budou níže uvedené hlášky:
* Informace na 2.straně Přiznání v systému EPO
Není vyplněn ani jeden řádek II. oddílu, tzn. nevznikla daňová povinnost. Pokud Vám nevznikla daňová povinnost ve zdaňovacím období, daňové přiznání se podává pouze vyzval-li Vás k tomu správce daně.
* Kontrola chyb písemnosti - přepis z EPO
Písemnost obsahuje propustné chyby závažné, které povedou u písemnosti typu daňového přiznání ve většině případů k zahájení postupu k odstranění pochybností a k doměření daně správcem.
Jedná se ale o propustnou chybu. Posílala jsem nulové řádné Přiznání k silniční dani vloni, nikdo se neozval a Přiznání je založeno v korespondenci DIS. Posílala jsem dnes a také žádný zádrhel.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
27. 1. 2016 18:00
Dobrý den prosím o radu. Vedu DE a os. auto nemám v majetku firmy. V minulých letech jsem používal auto k firemním účelům a platil jsem sil.daň v roce 2015 jsem ho nepoužíval, ale omylem jsem elektronicky odeslal daňové přiznání. (ruky rychlejší než hlava) Dá se prosím ještě nějak zrušit ??
děkuji