Re: KH -už vím, kde se zeptat...
Nyní se blíží datum 25.2. Vítězné KH (dříve Vítězný Únor) a tak se lhůty prodlouží, pouze jakost odpovědí bude stejná, tj. většinou nepoužitelná.
Ale jsou tu i obdivovatelé KH a tak jim nechci kazit radost.
A co teprve začátek března 2016 až CML začne plivat nesmyslné výzvy, to bude paráda.
Hezký den!
GFŘ není od toho, aby poskytovalo rady
Bohužel to ostatní výše uvedené taky platí, GFŘ sam vyzve k zasílání dotazů a pak k povětšinou nepoužitelné odpovědi připojí arogantní dovětek, že tu nejsou od toho, aby závazně vykládali právo nebo poskytovali daňové poradenství.
Asi to tam vyřizují nějaké mladé VŠ-rychlokvašky, no, taky jsem byl v tom věku hrozně ješitný, dneska už jsem úplně bez chyby;-)
Re: GFŘ není od toho, aby poskytovalo ra
O tom tady Pavel píše již hodně dlouho v souvislosti s KH
Ale on se vždy někdo (dříve MF dnes GFŘ) najde, kdo se
podrbe v rozkroku a ihned vydá výklad zákona nebo zák.
předpisu. Většinou i bez č.j. a podpisu ale s tím pokecem
zde uváděným.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 2. 2016 13:05
Dobrý den,
pokud budete mít nějaké nejasnosti ohledně KH, bylo mi na infolince zřízené finanční správou ... 296 853 863, 296 854 393 sděleno, že mám napsat na email: kontrolnihlaseni@fs.mfcr.cz. Bude mi zaslána oficiální odpověď. Třeba to někomu pomůže. Psala jsem jim dnes, tak uvidíme, kdy dorazí odpověď.