Re: Tisk eldp do originál formuláře na p
Datovou schránku máte?
Uložím všechny ELDP do jednoho souboru v SW Pohoda.
Poštu soubor xml. klientovi a ten zašle soubor datovou schránkou
nemusíte tisknout do originálů - stačí když vytisknete vč. formuláře a budou tam označeny na rozích papíru černé čtverečky - proti světlu přiložte čistý orginál ELDP a když to bude sedět tak to můžete odevzdat v této podobě aspoň naše OSSZ mi tak poradila a už se netrápím - též jsem psala na psacím stroji nebo se trápila s nastavením parametrů na tiskárně se špatným výsledkem
Tak strávila jsem nad tím celé dopoledne. Nakonec dle rad jsem navícekrát opravovala sestavu. Přímo z pohody mi to nesedělo, ale po tisku z pdf se to po dlouhé snaze povedlo. Byly to nervy. pro příští rok už jen s elektronickým podpisem. Všem zúčastněným děkuji za diskuzi
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 2. 2016 11:02
Dobrý den,
Snažím se vytisknout original tiskopis ELDP v programu pohoda.
kopie mám nachystané ale vůbec mi nesedí políčka na originál tiskopisu z ČSSZ. Nemáte někdo radu jak tiskárnu nebo formulář nastavit? Vůbec si s tím nevím rady. Zkoušela jsem obě moje tiskárny a každá to tiskne jinak.