Re: SW Pohoda a datum KH prosím
Je fakt, že jak píše tečka - že raději vyplňuje všude, než aby zapoměla, já to 2x kontroluju, tak možná, že je fakt lepší to tam napsat, záleží na vás, jak si to zavedete.
Hlavně u faktur, kde je jiné datum vystavení a jiné datum UZP (u fa nad 10.000,-) je to na hlavu, kontrolovat, kontrolovat, kontrolovat až do zblbnutí.
Tak, tak. Žádný nárůst pracnosti, vše se přece evidovalo již do konce roku 2015. A kdo neevidoval, nemohl zpracovat řádné přiznání.
A podle pana GŘ GFŘ kdo je proti KH, tak stojí za těmi miliardovými úniky a je potřeba na něho poslat kontrolu.
Těším se na 25.2. Pro ČR významné datum, v roce 1948 i nyní. :-))
Hezký den!
P.S.
Navíc se chystá snížení DPH na sudové pivo. Není to úžasné? Je to úžasné!
No jistě, je to do zblbnutí :-(. Zjistila jsem, že se tak soustředím na datumy, že mě můžou uniknout jiné věci... Já se rozhodla takto: teď za leden to budu cvičně vyplňovat všude. A od února, pro firmy, které mají většinu faktur do 10tis., to budu nechávat (u těch do 10tis.) prázdné, kvůli zrychlení práce. Jedině, kdyby měl klient v měsíci většinu faktur nad 10tis., tak to vyplním všude - abych se nezdržovala zase obráceně :-).
Každopádně děkuji za názory.
Sledovala jsem Jílkovou a "úžasného Babiše". Stále dokola mleli ""Čeho se pořád bojíte?Vždyť vše za Vás udělá SW". A pořád dokola a dokola. Zapomněli, že do PC to musí někdo nasázet. A nejsou to roboti, ale lidé, kteří mají práce nad hlavu a upsat se v čísle není žádný problém. Dříve, pokud se stalo, zvedl se telefon a jiné účetní se zavolalo, že se stala chyba. Každá rozumná to pochopila a vše se obratem napravilo. Nyní budou chodit výzvy a v horším sankce. "Ale přece nic není nového... Vše již léta děláte...Jen to nyní budeme odesílat ... " Bla, bla, bla... A stále dokola. Že jsem se na to dívala!!!
Hezký večer.
Hezký večer.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
3. 2. 2016 16:16
Dobrý den, prosím, kdo účtujete v Pohodě:
dnes poprvé zadávám lednové přijaté faktury a hodně jich mám do 10tis. Vyplňujete v takovém případě v agendě Přijaté faktury i datum KH DPH nebo to necháváte prázdné, když jde stejně do souhrnného řádku?
Moc děkuji.