Re: KH - ztráta podaného tvrzení
Od 1.1.2016 nastala nová éra.
S tetkama si již tolik nepokecáte.
CML pošle výzvu, že jste nepodala. Pokud nezareagujete do 5 kalendářních dní, tak dostanete pokutu bez ohledu na skutečnost, že máte nějaké potvrzení, že jste tvrzení podala.
Pokuta činí 30 000 Kč a podle současného ne/práva nelze prominout. Pokuta je za to, že pohrdáte vrchností.
Hezký den!
Já upřednostňuji DS před EPO.
KH se podává stejným způsobem jako ostatní tvrzení.
Důležité je si archivovat potvrzení o zaslaných zprávách a odpovídat včas na výzvy CML.
Hezký den!
Rozliší malé a velké "c" v kódu zastupující osoby?
http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=1362475
A kolik takových "perliček" nás ještě čeká, SW bude v pohodě a přitom systém daňové zprávy nějakou takovou "maličkost" vezme jako fatální chybu a vyhodnotí podání jako, no vlastně nepodané ..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 2. 2016 10:10
zajímalo by mne jak se to bude řešit, když já vše podám mám p.č. a z FU mi zavolají, že nic neobdrželi ??!!! a to CML vystaví pokutu ???!!
Dnes mi volali z FU, že nemají DPH z 12/2015, tak já sdělila p.č. a baba z FU, že to mám poslat znovu, že se to někdo ztratilo !!!!!!!