Re: Přehled OSVČ - datová schránka ID
Opravdu nejsem blbá, vím, co je ID schránky, mám jen 6 znaků u ID. Na FÚ posílám normálně a funguje to, na ZP také, když jsem posílala Přehledy za zaměstnance, tak vše v pořádku, ale teď mi to hlásí tu chybu. Tak nevím. Opravdu mám jen 6 znaků, jak u jména, tak u ID. Díky.
>>Ježiš, děkuji, ale já fakt vím, jaké je mé ID
>>schránky
>>:-))
Je úplně nejlepší se hádat do krve. Zkuste si přečíst třeba tenhle článek http://www.mesec.cz/clanky/navod-datova-schranka-pro-obcany-a-osvc/ a najděte v něm část, kde se píše o tom, kolik znaků (vždy) obsahuje ID datové schránky.
>
>No jak myslíte ;-) Setkala jsem se už se spoustou
>lidí, kteří mi tvrdili, že ID osoby (=to, čím se
>přihlašují na portál datových schránek) je ID jejich datové
>schránky....
Ano, ano..... opravdu vím, jaké je mé ID, ale chybička se vloudila, a jak už dneska toho mám až po krk, tak se mi spojila písmenka "j" a "ji" a četla jsem to jako j, ano, moc se omlouvám všem, mám 7 znaků........ už je to v pořádku.... jsem asi fakt přepracovaná..... moc všem děkuji..... za vaši trpělivost. Hlavně, že už jsem to odeslala a prošlo to. Já se z toho fakt už asi zblázním...... ještě jednou se omlouvám a díky..... :-)))
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 2. 2016 20:13
Dobrý den,
vyplňuji na stránkách ČSSZ Přehled OSVČ ale hlásí mi to chybu - ID schránky - když jí vyplním, hlásí, že musí mít 7 znaků, ale já mám jen 6 znaků ID datové schránky. Políčko je červené a hlásí to tuto chybu. Máte někdo stejný problém? Moc děkuji za reakce.