Kukátko -datová schránka

• (neregistrovaný)

17. 2. 2016 9:24

Prosím ještě jednou, když jsem si zřídil datovou schránku jako fyzická osoba podnikatel, potřebuji pověřit osobu, která jak mi radíte , nakoukla do datovky, ale p. Pavle jaká má mít oprávnění? Mohu napsat číst datové zprávy , bude se opravdu jednat o to, že by nebyla jako doručena a přečtena, nebo, co všechno mám zaškrtnout, abych si duplicitně " nenadělal do gatí?"Velmi děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 17. 2. 2016 9:28

M.P. (neregistrovaný)

Re: kukátko -datová schránka
      číst určitě ne, já mám povoleno ostatní, jen číst zprávy a číst zprávy do vlastních rukou nemám zaškrtnuté.

• 17. 2. 2016 9:37

Pavel Jirsa (neregistrovaný)

Re: KH Kukátko -datová schránka
      Povolit: Číst seznam doručených zpráv, vyhledávat v adresáři a odesílat zprávy.

Pokud by měl právo číst zprávy, tak vstupem do DS je zpráva doručena i když ji nepřečetl.

Hezký den!

• 17. 2. 2016 11:02

d.j. (neregistrovaný)

Děkuji, našel jsem : zobrazovat seznamy a dodejky, odesílat zprávy, seznam datových schránek, zaškrtnul jsem, zůstalo volné: číst zprávy a číst zprávy do vl.rukou, je to tak v pořádku, děkuji a přeji také hezký den

• 4. 8. 2016 7:17

jc (neregistrovaný)

Dobrý den pane Pavle,

prosím o pomoc:
      Osoba oprávněná-jednatel má všechny oprávnění zaškrtnuté, ale nevyužívá info z DS jen osobě pověřená-já,účetní

Osoba pověřená-zaškrtnuté Zobrazit seznam a dodejky,posílat zprávy a vyhledat schránky / nezaškrtnuto číst zprávy,číst zprávy do vlast.rukou,mazat zprávy v trezoru/.

Od 8.-21.8 mám dovolenou /účetní/ - pověřené osoba.
      Je možný tento postup: dát ID + heslo pověřené osoby, /účetní/ jednateli, aby měl možnost pouze se dívat-kukátko na přijaté zprávy, z důvodu že nám chodí do DS výběrovky a aukce, ale aby zároveň neotevřel z finančáku zprávy ohledně kontrolního hlášení? V případě , že zjistí skutečnost, že se jedná o zprávu - výběrovku nebo aukci, tak se přihlásí přes Osobu oprávněnou a dojde k nahlédnutí popř.odeslání potřebných dokumentá k výběrovkám a aukcím? Nevím zda napsala srozumitelně..předem moc děkuji Jana

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).