Re: KH Kukátko -datová schránka
Děkuji, našel jsem : zobrazovat seznamy a dodejky, odesílat zprávy, seznam datových schránek, zaškrtnul jsem, zůstalo volné: číst zprávy a číst zprávy do vl.rukou, je to tak v pořádku, děkuji a přeji také hezký den
Re: KH Kukátko -datová schránka
Dobrý den pane Pavle,
prosím o pomoc:
Osoba oprávněná-jednatel má všechny oprávnění zaškrtnuté, ale nevyužívá info z DS jen osobě pověřená-já,účetní
Osoba pověřená-zaškrtnuté Zobrazit seznam a dodejky,posílat zprávy a vyhledat schránky / nezaškrtnuto číst zprávy,číst zprávy do vlast.rukou,mazat zprávy v trezoru/.
Od 8.-21.8 mám dovolenou /účetní/ - pověřené osoba.
Je možný tento postup: dát ID + heslo pověřené osoby, /účetní/ jednateli, aby měl možnost pouze se dívat-kukátko na přijaté zprávy, z důvodu že nám chodí do DS výběrovky a aukce, ale aby zároveň neotevřel z finančáku zprávy ohledně kontrolního hlášení? V případě , že zjistí skutečnost, že se jedná o zprávu - výběrovku nebo aukci, tak se přihlásí přes Osobu oprávněnou a dojde k nahlédnutí popř.odeslání potřebných dokumentá k výběrovkám a aukcím? Nevím zda napsala srozumitelně..předem moc děkuji Jana
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 2. 2016 9:24
Prosím ještě jednou, když jsem si zřídil datovou schránku jako fyzická osoba podnikatel, potřebuji pověřit osobu, která jak mi radíte , nakoukla do datovky, ale p. Pavle jaká má mít oprávnění? Mohu napsat číst datové zprávy , bude se opravdu jednat o to, že by nebyla jako doručena a přečtena, nebo, co všechno mám zaškrtnout, abych si duplicitně " nenadělal do gatí?"Velmi děkuji