Re: Výběrové řízení
Jajko, nedávno jsem se na podobné místo také hlásila. Nestačí jim čestné prohlášení, že je člověk zdráv, ale ke vstupnímu pohovoru chtějí i vstupní prohlídku od lékaře, tedy cca za 400 Kč, bez ní se se mnou bavit nebudou, prý to je v zákoně. Nevím, je to jediný úřad, který to asi má v zákoně (katastrální). Je na vás, zda peníze chcete vyhodit, já jsem podotkla, že za ty peníze radši koupím dětem boty. Zvlášť vzhledem k tomu, že praxi přiznávají až po zvládnutí nějakých zkoušek, které se musí udělat do roka. Já vím, že praxi nemáte, nedávno jste to tu psala, ale obávám se, že i na takové místo budou chtít člověka s praxí.
Re: Výběrové řízení
Co se týče praxe, tak před pár lety jsem byla na stáži právě v místě, kde je výběr. řízení, jen na jiném oddělení. Třeba by k tomu mohli přihlédnout. Jinak účto to vyloženě není, tam mám praxi o něco větší, ale taky žádná sláva. Tak nevím, zda do toho vůbec jít.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 2. 2016 17:50
Dobrý večer, prosím o radu. Jedná se o výběrové řízení na služební místo odborného referenta. K žádosti se má přiložit i posouzení o zdravotní způsobilosti a ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání nebo jen příložit čestné prohlášení o vzdělání a čestné prohlášení o zdravotní způsobilosti s tím, že před pohovorem dodat ověřené a potvrzené dokumenty. Nevím, jestli poslat rovnou se žádostí i ty ověřené nebo jen čestné prohlášení, protože není jisté, zda vůbec postoupím k pohovoru, tak abych zbytečně nevyhodila peníze. Děkuji.