Re: Výmaz dotazu_Pravidla bod 5)
celé mi to bylo smazáno. Vůbec nechápu
>proč. Nadpis byl napsán také výstižně, aby každý věděl,
>čeho se bude dotaz týkat. A za hodinu byl dotaz fuč.
Byl to tento dotaz?
..............................................................................
KH - OVĚŘENÍ IDENTITY PŘIHLÁŠENÍM DO DS
Autor zprávy: Lenka K.
Čas zápisu: 20. 2. 2016 7:09
Dobrý den, tak jsem včera odeslala kontrolní hlášení a mám z toho hlavu v pejru.
Načetla jsem si soubor xml. do EPO, protokol chyb byl OK, dala jsem odeslání a zvolila možnost OVĚŘENÍ IDENTITY PŘIHLÁŠENÍM DO DATOVÉ SCHRÁNKY, tak jsem se přihlásila a pak už se mi zobrazilo jen potvrzení o podání písemnosti, že jsem úspěšně odeslala podání přes Internet s uvedením podacího čísla a přístupového hesla, dále tam byla výzva, abych si uložila soubor Potvrzení podání, což jsem udělala.
Daňová správa nabízí zjistit stav zpracování podání ve službě "ZJIŠTĚNÍ STAVU PODÁNÍ", tak jsem se tam přihlásila, bylo zde uvedeno, že podání bylo přijato cílovým úřadem.
Až potud jsem byla docela v klidu, moje zděšení nastalo až v okamžiku, kdy jsem si v této službě zkusila načtení souboru s potvrzením (.p7s) aplikace EPO2. Jsou zde uvedeny informace o podání, informace o ověření identity a pak informace o písemnosti, zde byl zobrazen ODDÍL C mého kontrolního hlášení a pod tou tabulkou červeně uvedeno:
Načtené potvrzení neobsahuje kompletní data podání a proto není možné vstoupit do formuláře pro úpravy. Pro provedení úprav ve formuláři je nutné načíst podaný soubor nikoli soubor potvrzení.
Tak teď nevím, co to znamená, stala se někde chyba, nedošlo jim to tam kompletní?????? Nemáte prosím někdo s tímto způsobem podání zkušenost??? Děkuji.
..............................................................................
Ano, takto jsem označila svůj nadpis, omlouvám se, ale to odeslané KH byl můj noční strašák, proto jsem se hned ráno snažila výstižně a i velkými písmeny zdůraznit a popsat svůj problém. Pokud to někdo považoval za porušení pravidel, pak tedy prosím. Děkuji všem za příspěvky.
VH, vůbec dotčená nejsem, omluvila jsem se, příště budu psát jen malými písmeny, s jedním otazníkem nebo vykřičníkem. Pravidla jsem si již přečetla a nechci je porušovat.
A hlavně se na servru, kde si mají a chtějí lidé pomáhat, nechci hádat. Pěkný večer všem.
Re: KH - ověření identity přihláš. do DS
Lenko K, pokud bylo přijato cílovým úřadem, mělo by podání přes
EPO s přihl. do DS být OK. Podání s nepropustnými chybami by bylo zamítnuto, ne přijato. Ověřit si to můžete ve své DIS v Přehledu písemností - v pracovní dny je to po přijetí podání cílovým úřadem v DIS další den (nyní u KH trvalo přijetí podání cílovým úřadem 2 dny- zřejmě separace sekce A+B od sekce C, u DPH je to 1 den).
V opisu zkráceného podání u KH uvidíte v DIS jen kontrolní sekci C, sekci A+B z důvodu bezpečnosti podaných dat ne. Hezký víkend.
Hezký víkend.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 2. 2016 15:01
Dnes ráno kolem 7. hodiny jsem na toto diskusní fórum napsala svůj včerejší postup při odesílání KH přes EPO s následným ověřením identity přihlášením do datové schránky a popsala jsem zde můj postup při zjišťování stavu podání a celé mi to bylo smazáno. Vůbec nechápu proč. Nadpis byl napsán také výstižně, aby každý věděl, čeho se bude dotaz týkat. A za hodinu byl dotaz fuč.