Re: KH...záloha 6000, ale...
Moc prosím....dělám to tak, že do přijatých fa zapíšu splátku za leden s ev.č. dokl., který je na platebním kalendáři ,ta je ve výši 6000,- vč. daně, daň si pro měsíc leden uplatním...no a v tu chvíli to mám v B3..někde je chyba ........................???
Já dělám také v MRP K/S a mám stejný problém, vyřešila jsem to tak, že jsem si najela do KH a tam natvrdo opravila, nevím přesně jak jsem to udělala, nemám MRP teď po ruce, ale dole pod doklady jsou vysvětlivky, najela jsem na ten dotyčný doklad a dala (nevím to jistě) - CTRL-ENTER - podle vysvětlivek a opravila natvrdo.
najíždím, dávám CRTL-ENTER ale nic se neděje....najíždíte v tom když se díváte po načtení dat, do záložek B2, B3 ....? našla jsem na jejich stránkách, že se při platebním kalendáři musí u FP použít klávesa F7 ale je to u příkladu když je DOS, na Windows to nefunguje anebo je to jiný fígl, budu muset zavolat na HOt -linku :(((..možná ještě někdo zareaguje...já mám totiž DE multiverzi
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 2. 2016 17:53
Dobrý den, platební kalendář plyn ...zálohy po 6000,- ovšem dohromady je to víc jak 10000 ale načítá se mi to do B3 místo B2 !!! Daň uplatňuji při každé záloze....prosím už jsem z toho vyšinutá, prosím nakopli byste mně? moc děkuji