Re: Absurdní tlf s FS-KH Judita
Za mě, nemám žádnou chuť volat na jejich infolinku, možná by to se mnou třísklo. Ať to zkusí mladší a nadšenější. To klíčové datum se opravdu blíží a po dlouhé době nemám fakt dobrý pocit z odvedené práce. Bude to asi v poho, ale kdoví co si přichystala protistrana.
Moderátor: Pokračujte v původním vlákně!
Upozornění moderátora - v diskuzi pokračujte v původním vlákně a nezačínejte nové!
Technické řešení bohužel nedovoluje ani nám moderátorům spojit diskuzi v jedno vlákno.
Tentokrát toto nadbytečné vlákno nemažeme, ale příště by se tak snadno mohlo stát.
Přečtěte si prosím pravidla zde http://business.center.cz/business/diskuze/pravidla.aspx
Upozorňujeme, že nevyhovující příspěvky mohou být bez varování smazány.
Přehledná diskuze je v zájmu nás VŠECH! Děkujeme za pochopení.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 2. 2016 19:11
No já se taky bavím, těch firem tu mám povícero. DIČa jsem vytáhnul i z vietnamců kteří jsou v nájmu a nejsou plátci a teď fakt nevím. Že by zbytečné nervy a hlavně čas? A to nemluvím o totální
změně účtování v hotelích e-schopech, tak aby to vyhovovalo tomu přiblblému KH. Dnes jsem hovořil s jistou slovenkou, která tady zastupuje rakouskou firmu-abychom si sjednotili DPPD do KH.
Prý to na Slovensku trvalo půl roku než to dali nějak do kupy a jejich FS prý byla velmi tolerantní. U nás je jakýsi návrh zákona, který je spíš k smíchu než ku pomoci. Myslím, že to fakt už přehnali a ten slovenskej přivandrovalec by měl jít od válu. Nevím jak vy, ale já jsem poslední tři měsíce v průměru 16 hodin v rachotě - a je to pořád málo.
Takže prosím, co je tedy správně - u FO neplátců uvádět CZ a r.č. u PO neplátců CZ a IČO? Otázky a odpovědi FS ke KH jsem četl již mnohokrát..