Re: kontrolní hlášení a zaokrouhlování
No tak vidíte, jak se rozcházíme. Já si myslela, že už jsou mi ty základy KH jasné a ztroskotala jsem na zaokrouhlování.
faktury jsem vypsala dle evidence i s haléřama, ale v souhrném oddílu KH do 10 000,- kč(plátce,neplátce) to mám zaokrouhlené. Na to jsem teda zvědavá. Mějte se moc hezky a pevné nervy.
Sranda je, že to neví ani na FÚ. Jeden doklad jsme při zapisování zaokrouhlili, a když jsem pak KH prohnala EPem, tak mi hodil propustnou nezávažnou chybu, nebo jak. Tak pak si vyberte, nechala jsem to tak...
Holt budeme chytřejší,až to CML v bunkru u Pardubic proběhne...:(
>>taky v KH jsou haléře a v DPH ne
> - šéf řekl - pošlete to a nějak to dopadne
>poslanci jsou placeni za každou blbinu - takže kdoví
>co ještě vymyslí
Poslanci jsou vinni, že schválili KH bez nějakých pravidel.
Pravidla KH si vymýšlí a průběžně měni skupina nikým nevolených jedinců s paranoidním vnímáním světa, podle kterých jsou všichni zločinci.
Tito jedinci neznají zákony a domnívají se, že mají absolutní moc. Podle toho to vypadá.
Hezký den!
Děkuji za Vaše názory, mně taky šéf řekl, že hlavně aby to tam bylo, ale co potom. Co když se CML nebude něco líbit, zase všechno spravovat. Pro mně je to veliká ztráta času, už tak jsem v práci víc než doma. A to mně ještě čekají ostatní daně. Oni si snad myslí, že nemáme nic na práci a tak nám vymýšlejí ptákoviny.
Ještě jednou Vám všem přeji hooooodně úspěchů a pevné nervy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 2. 2016 9:01
Prosím faktury nad 10 000,- vypisujete v KH dle daňových dokladů včetně haléřové položky? Já volala na finančák a tam mi řekli, že jo, že se uvidí, jak to potom centrální počítač zpracuje. Protože v Přiznání dph se to zaokrouhluje. Tak nevím. Ale nakonec mi to vyšlo, až na nějaké haléře.