Odeslání kontrolního hlášení přes DIS

• (neregistrovaný)

23. 2. 2016 13:11

Dobrý den,
    poslala jsem kontrolní hlášení přes daňový portál, formulář Kontrolní hlášení DPH platné od 1.1.2016 (EPO2). Vyplnila jsem to a zrovna podala, podepsala podání pomocí "Ověření identity přihlášením do datové schránky" (viz. http://epodpora.mfcr.cz/29-1269.html). Ale nevím, zda to musím ještě dovézt fyzicky na úřad nebo to tak už stačí?

Neukládála jsem to do nějaké složky a neposílala po přihlášení do datové schránky jako přílohu.

Myslím, že by to mělo být to samé, jeslti to pošlu zrovna v DIS s ověřenou identitou nebo to uložím a pošlu jakou přílohu v datové schránce.

Nikdy jsem to tak ještě neposílala, ani DPH. Tak ať mi nenapálí nějakou pokutu, že to tam nemají na papíře. :-)

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 23. 2. 2016 13:15

Lenka28 (neregistrovaný)

Re: Odeslání kontrolního hlášení přes DI
      Nepletete si DIS - daňová informační schránka
      DS - datová schránka

- takže vy jste to posílala přes EPO a pak datovou schránkou?

• 23. 2. 2016 13:17

Lucie10 (neregistrovaný)

Jo, jsem popleta, posílala jsem to přes portál - EPO2 a zrovna podala, podepsala podání pomocí "Ověření identity přihlášením do datové schránky"

• 23. 2. 2016 13:32

Libuše Vlasta (neregistrovaný)

Máte uložený soubor
      Potvrzení o elektronickém podání / soubor p7s ?

Protože pokud ne, tak je to, jako kdyby jste donesl podání na podatelnu FÚ, tam jim to položil na stolek a odešel domů bez razítka na kopii podání

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).