Re: OT: Nejčastější chyby při vyplňování
ano, kontrola přes EPO /tam se našla chybu/, tak hned zpětně opravila i v programu POHODA pro příště i ID místo emailu / uložila xml a poslala přes DS.... proto posílala i Opravné KH ...
Re: OT: datovka.cz pro "kukátka"
Děkuji za konzultaci
Dělám to také tak, uložím soubor z Pohody, načtu do EPO, projedu kontrolou, uložím k odeslání do DS a pošlu klientovi, aby poslal soubor svojí DS
O víkendu jsem si nainstalovala SW datovka.cz
Jako pověřená osoba s právem posílat zprávy / "kukátko" / jsem si vytvořila účty s přihlášením do DS klientů
Paráda. Mohu si stahovat hlavičky doručených zpráv.
Mohu si stahovat odeslané zprávy + zároveň všechny přílohy + mohu si hned vygenerovat nejen pdf tisky zprávy a Doručenky, ale i soubory ZFO odeslané zprávy a Doručenky a uložit si je najednou.
Re: OT: datovka.cz pro "kukátka"
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>http://www.financnisprava.cz/cs/dane-a-pojistne/dane/dan-z-pridane-hodnoty/kontrolni-hlaseni-DPH/aktuality/2016/nejcastejsi-chyby-7162
>>>>>
>>>>>S těmato chybama to snad ani neprojde kontrolou přes
>>>>>EPO, ne?
>>>>
>>>>u nás neprošlo Nový Jičín 1,správně Nový Jičín...
>>>>jinak s Vámi souhlasím...
>>>
>>>Prosím a kontrolovali jste si soubor s KH přes EPO?
>>ano, kontrola přes EPO /tam se našla chybu/, tak hned
>>zpětně opravila i v programu POHODA pro příště i ID
>>místo emailu / uložila xml a poslala přes DS....
>>proto
>>posílala i Opravné KH ...
>>
>Děkuji za konzultaci
>Dělám to také tak, uložím soubor z Pohody, načtu do
>EPO, projedu kontrolou, uložím k odeslání do DS a pošlu
>klientovi, aby poslal soubor svojí DS
>
>O víkendu jsem si nainstalovala SW datovka.cz
>Jako pověřená osoba s právem posílat zprávy /
>"kukátko" / jsem si vytvořila účty s přihlášením do DS
>klientů
>Paráda. Mohu si stahovat hlavičky doručených zpráv.
>Mohu si stahovat odeslané zprávy + zároveň všechny
>přílohy + mohu si hned vygenerovat nejen pdf tisky zprávy
>a Doručenky, ale i soubory ZFO odeslané zprávy a
>Doručenky a uložit si je najednou.
>
Tečko,
další důkaz blahodárného působení kontrolního hlášení na účetní veřejnost.
Nebýt KH, tak se tak ve znalostech IT neposunete, že? :-))
Hezký den!
Tady se ovšem ukazuje, že "informovanost" veřejnosti nebyla až tak velká, jak se někteří snažili tvrdit.
Očekávám, že to skončí tak, že vyhodnotí, že 90% plátců by mělo dostat výzvu a tak "zavedou oficiálně přechodné období", aby se to všichni naučili.
Taky nikdy nic neposílám přímo ze sw. Když je to možné, mít nad tím aspoň nějakou kontrolu, proč to nevyužít. Nehledě na to, že jde xml soubor z EPO docela dobře uložit jako PDF formulář. Třeba právě KH se mi vytištěné z EPO aplikace líbí nějak víc, než to vytištěné z Pohody.
Šmane, co to je za klauni? :-) Nejčastější chyby se dělají u všech polí, které automat kontroluje v prvním filtru (tj. nesplnění představeného formátu). To je zjištění hodno Nobelovy ceny :-D . Finanční správo, proboha už dost :-D . A vůbec, jakto, že to nepodléhá přísnému utajení :-) Neriskuješ nějaký § ohledně národní bezpečnosti.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 2. 2016 13:21
http://www.financnisprava.cz/cs/dane-a-pojistne/dane/dan-z-pridane-hodnoty/kontrolni-hlaseni-DPH/aktuality/2016/nejcastejsi-chyby-7162
S těmato chybama to snad ani neprojde kontrolou přes EPO, ne?