Re: OT: Faktura na 0 Kč - na odlehčení
Závidím Vám, že Vám chodí s 0, mě chodí už 2 roky s 5tis.částkou, až teď mi poslali s 0, tak doufám, že to bude konečná a bude na podpal více papíru. Podotýkám, že tam nic nedlužím, napsala jsem několik doporučených dopisů, nakonec navštívila jejich pracoviště, kde mi zjistili, že dluh zkrátka není. Tak uvidíme, asi tam mají pěkný "nepořádek".
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 2. 2016 12:27
Zdravím všechny, na odlehčení po KH se s vámi podělím, co nám přišlo dnes z Vodafonu:
Vážený zákazníku,
v příloze Vám posíláme Vodafone Vyúčtování číslo 436189501 na částku 0,00 Kč splatné do 14.03.2016, které také najdete ve své samoobsluze Můj Vodafone.
Údaje k platbě:
číslo bankovního účtu 117292/0300
variabilní symbol 436....atd.
specifický symbol 325........
Ve faktuře je upřesnění, že se jedná o nedoplatek z minulého měsíce (vzniklý jejich zaokrouhlením) a stejný nedoplatek převádějí do příštího měsíce. Nevím jak dlouho ho chtějí převádět, když jsme přešli k jinému operátorovi. Takže jim raději 13 haléřů zaplatíme....