Re: Exekuce-poskytnutí listin jinému exe
Tak to po mně taky jeden chtěl, rozhodla jsem, že toto mu neposkytnu, pouze součet dlužných částek exekucí, které jsou před ním, pořadí jeho exekuce a jména exekutorů, kteří jsou před ním, ať si je obešle sám, chce-li od nich nějaká usnesení. A už se neozval. Pro jistotu jsem volala exekutorovi, který byl na 1. pořadí a pro kterého se sráželo a ten mi také řekl, že jinému exekutorovi usnesení a exepříkaz rozhodně nezasílat.
Re: Exekuce-poskytnutí listin jinému exe
Také to po mě exekutor chtěl. Vypsala jsem mu předchozí exekuce - zůstatek, exekutorský úřad, č.j. Zdá se, že mu to stačilo.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 2. 2016 13:31
Dobrý den,
máme zaměstnance, na kterého je spousta exekucí. Jeden netrpělivý čekatel che zaslat veškeré listiny týkající se exekucí před ním. Můžu mu takto důvěrné doklady vůbec poskytnout? Vyhrožuje pokutou až 50tis... Dále chce i zaslat mzdový list, ten také nevím, zda mohu zaslat.