Re: Roční zúčtování daně za 2015 - a PPM
Podepsané prohlášení poplatníka v práci mají. Žádala jsem je o to hned po návratu z porodnice, tedy 4.2.2016..ale bez reakce od nich (od mzdové účetní).
To určitě budu mít, bude mi co vracet. Ostatním nevím. Volala jsem na FÚ Praha 10 teď a ti mi řekli, že když jsem podepsala "růžovku za 2015", tak mi to má udělat zaměstnavatel, a do konce března 2016 to musí podat. Jinak si to můžu podat sama, ale nemám s tím zkušenosti, poradíte prosím? - jaký formulář a kde ho mohu stáhnout k tisku? Děkuji moc.VM
nevím,co vám řekli na FÚ, ale zaměstnavatel nic nepodává. RZD provede ve firmě, doklady si založí, nic nikam neposílá. Buď si zavolejte té mzdové účetní nebo počkejte do dubna, zda vám přijdou peníze. Pak řešte. Ona vám vystavila potvrzení o zdanitelných příjmech za rok 2015 ?
Zaměstnavatel RZD dělá ve firmě, na FÚ nic nepodává. Pokud Vám účetní zaslala potvrzení o zdanitelných příjmech za rok 2015, tak to vypadá, že RZD neudělá. O RZD se žádá vyplněním 3. a 4. strany a podpisem do 15.2. Vypsala jste s rokem 2015 3. a 4. stranu daňového prohlášení a dole na 4. straně do 15.2. podepsala a poslala zpět do účtárny?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 2. 2016 9:55
Dobrý den, mám urgentní dotaz týkající se Ročního zúčtování daně za 2015. V tomto roce jsem otěhotněla, byla na HPP na dobu určitou do 31.1.2016 a v 12/2015 jsem nastupovala na Peněžitou pomoc v mateřství (v polovině měsíce prosinec). Dnes jsem dostala od mzdové účetní výstupní dokumenty, mj. i Potvrzení o zdanit. příjmech za 2015 i za 2016, už 3x jsem se jí ptala jestli mi udělá to Roční zúčtování daní za 2015, když jsem byla v prac.poměru, ale bez reakce. Proto prosím o radu. Děkuji moc. Veronika