Re: OT jaký zdroj informací?
Toto diskusní fórum je pro mne skutečně škola k nezaplacení. Ale jelikož jsem amatér, tak zjišťuji informace kde se dá .Na školení nechodím, ale využívám videosemináře. Končí mi předplatné a tak zjišťuji zda prodloužit, nebo jaké jsou jiné nabídky.Děkuji za Vaše reakce
Re: OT jaký zdroj informací?
Mám předplaceno VIP na Oswaldu a tam mám videosemináře v rámci tohoto předplatného zdarma a pak jsem měla předplatné od Verlag D. Videocampus Živnostník.Nejsem účetní a potřebovala jsem i ty nejzákladnější věci a např. ve Videocampusu v archivu jsem čerpala co bylo třeba.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 2. 2016 14:36
Dobrý den, prosím můžete mě nasměrovat kdo znáte a využíváte ? Vedu DE pro manžela, má 1 zaměstnance.Nejsem účetní a jako zdroj informací mám roční předplatné od OSWALDA. Chodí mi zvýhodněné nabídky i od VERLAG DASHOFER. Vím, že je vícero takových to portálů, které jsou si podobné. Můžete mi prosím napsat vaše zkušenosti ,popřípadě s čím jste spokojeni Vy? Děkuji