Dobrý den, nikdy jsem nevystavovala ani nedostala dobropis, tak bych se chtěla ujistit zda postupuji správně. Za přepravu do 3 země jsem dostala fa s 19% DPH od subdodavatele. Měla jsem hlavu v oblacích a vůbec jsem si toho nevšimla , uplatnila DPH a fa zaplatila. Teď při kontrole jsem si toho všimla a dohodla jsem se se subdodavatelem na dobropisu ke staré fa. Já ale budu muset udělat dodatečné přiznání k původnímu datu uplatnění odpočtu, protože jsem si neprávem snížila daňovou povinnost. Je to tak správně nebo jsem na něco zapoměla? Děkuji. Jarča
30. 8. 2005 8:30
Dobrý den,
nikdy jsem nevystavovala ani nedostala dobropis, tak bych se chtěla ujistit zda postupuji správně.
Za přepravu do 3 země jsem dostala fa s 19% DPH od subdodavatele. Měla jsem hlavu v oblacích a vůbec jsem si toho nevšimla , uplatnila DPH a fa zaplatila. Teď při kontrole jsem si toho všimla a dohodla jsem se se subdodavatelem na dobropisu ke staré fa. Já ale budu muset udělat dodatečné přiznání k původnímu datu uplatnění odpočtu, protože jsem si neprávem snížila daňovou povinnost.
Je to tak správně nebo jsem na něco zapoměla?
Děkuji.
Jarča