OT: Podnikatelé nejsou lovnou zvěří

• (neregistrovaný)

11. 3. 2016 0:26

Chtěl jsem se dočíst na stránkách FS o dalších úspěších KH, ale asi není o čem psát.

A tak si pan GŘ píše slohová cvičení, jak FS bezvadně funguje:

http://www.financnisprava.cz/assets/cs/prilohy/fs-financni-sprava-cr/2016-Otevreny_dopis_Martina_Janecka_Vladimiru_Dlouhemu.pdf

Hezký den!

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 11. 3. 2016 7:09

ivajs (neregistrovaný)

Re: OT: Podnikatelé nejsou lovnou zvěří
      Tento odkaz jsem nečetla, ale chci říct, že je mi z toho všeho na blití i z KH, je to tolik zbytečné práce navíc a ty pokuty, které si Babiš nastavil. Hlavně, že on nemusí platit 6mil, jenom 37tis a ještě někdo si za to shrábnul na odměnách 1mil.

• 11. 3. 2016 7:41

brak (neregistrovaný)

to je takové pěkné slohové cvičení, které může napsat kdokoliv na cokoliv. Pro toho, kdo se alespoň trošku neorientuje, jak dělané. Více jamu do koblih!

• 11. 3. 2016 7:47

B19 (neregistrovaný)

Pavle,

tahle škodná žije ve své realitě, která je té naší zcela vzdálena. Co je nejhorší, oni tomu co prohlašují snad bezmezně věří. Realita je taková, že se všechna práce ouřadů přenáší s motivačními prvky sankcí, pokut a termínů na podnikatele a ouřadi z nudy vymýšlí další a další buzerace, které však svým krátkozrakým zúženým pohledem na skutečnou realitu nejsou schopni ani dovést do reálně funkčního stavu. Ale co, oni motivační prvky jako podnikatelé nemají takže ohne stres. Člověk chápe, že jsou zodpovědní za výběr daní, ale jdou na to z mého pohledu dost blbě, cestou, která k onomu cíli nevede.

• 11. 3. 2016 7:59

brak (neregistrovaný)

a přitom jenom kdyby opravdu využívali stávajících možností - jako např. SPÚ, který nám poslal 2 stránky A4 výzvu s komentářem o bezdůvodném obohacování při užívání nějakého kousku půdy. Na konci suma sumárum-obohacení o celých 21,- Kč /rok. Zjistili chybu, my zaplatíme a kasa se naplní:) Je vidět, že by to šlo všude i za již stávajících možností.

• 11. 3. 2016 8:09

mirka..p (neregistrovaný)

Já si to teď přečetla, alibistický žblept, pokrytecké kecy a rádoby líbivé fráze........

• 11. 3. 2016 10:22

stana1 (neregistrovaný)

Pavle,
      obávám se, že podnikatelé v určitých oborech budou lovnou zvěří. Tak, jak je KH nastaveno (málo klíčů k párování v databázi) nemůže sloužit k chycení kartelů, jak bylo inzerováno. Navíc advokáti odmítají podávat KH z důvodů zákonné ochrany klienta. Já u KH vidím jen poskytnutí detailní informace o odběratelích a dodavatelích. Slohová cvičení teoretiků, nás praktiky přece nemůže rozhodit.
      Krásný den.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).