Re: přehled SP přes web ČSSZ - padá Vám?
Na Windows 7 funguje vyplnění i ukládání, posílání jsem kvůli (pravděpodobně neaktuálnímu) java vzdala a posíláme soubory přes DS
Re: přehled SP přes web ČSSZ - padá Vám?
U některých problémů pomůže vlézt za "zlobivý" web jiným prohlížečem. Mám na PC Chrome (můj oblíbený) a v záloze Mozilla Firefox a Internet Explorer - někdy se mi s nimi podaří to, co se nedaří s Chromem. Problémy s javou u Chrome jsou řešitelné - stačí číst nápovědu a nastavit/povolit/zakázat příslušné komponenty - poradí vám to. Ale pokud na druhé straně zlobí server, tak pomůže asi jen trpělivost :-( a čas, kterého máme v březnu všichni spooooustu, že :-/
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 3. 2016 4:08
Zdravím, omlouvám se za neodborný příspěvek - snažím se vyplňovat přehledy OSVČ přes web ČSSZ, jak pod XP, tak pod Windows 10 mi to opakovaně padá, hlásí interní chybu systému, nedovolí uložit rozpracovaný soubor, a když ano a znova ho načtu, chybí v něm údaje. Podle jejich testu je můj komp v pořádku. Předloni byl vyplňovací přehled v PDF jako u zdravotních pojišťoven, nebyl problém. Loni zavedli tuhle webovou 602-volovinu, dělalo mi to to samý, tak jsem se na to vy a vytvořil si vlastní formulář ... letos znova.