Re: nulové vyúčtování_neregistrovaná daň
Má Váš klient datovou schránku? Pokud ano, má daňovou informační schránku? Tam byste zjistila, ke kterým daním je registrovaný.
>>>>Prosím o názor.Myslíte že je velký průšvih, když jsem
>>>>poslala na FU vyúčtování srážkové daně s "nulama" a
>>>>až ted mi pan podnikatel řekl, že snad ani k srážkové
>>>>dani není přihlášen. Mám jim tam něco poslat, jako v
>>>>tom smyslu, že jde o omyl nebo to nechat tak jak to
>>>>je.Díky.
>>>
>>>nechala bych být, když stejně ani nevíte jestli snad
>>>ano nebo snad není přihlášen
>>-:) -:) taky si myslím
>
>
>Má Váš klient datovou schránku? Pokud ano, má daňovou
>informační schránku? Tam byste zjistila, ke kterým
>daním je registrovaný.
>Nic takového nemá....jediná možnost je zavolat na FU.Ale to se mi moc nechce...abych na něho zbytečně neupoutala pozornost našich výběrčích....-:(
>
Tak to už jste určitě udělala. Myslím tím to, že dostanou vyúčtování a nebudou mít k tomu registraci k příslušné dani.
Volalo by se na registrační oddělení, ne správci daně. Měl by jim volat klient, s Vámi by neměli pokud nemáte od klienta plnou moc, vůbec mluvit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 3. 2016 18:05
Prosím o názor.Myslíte že je velký průšvih, když jsem poslala na FU vyúčtování srážkové daně s "nulama" a až ted mi pan podnikatel řekl, že snad ani k srážkové dani není přihlášen. Mám jim tam něco poslat, jako v tom smyslu, že jde o omyl nebo to nechat tak jak to je.Díky.