Studen roční zučtování

• (neregistrovaný)

13. 3. 2016 13:31

Dobrý den, měl jsem 2 brigády, na jednu jsem podpsal růžový papír na druhé jsem zaplatil dan.. chtěl bych si udelat rocní zuctování. Stačí uplatnit slevu na poplatníka, nebo musím mít potvrzení ze školy, že jsem student a zakliknout slevu na studenta a ještě dotaz, lze odevzdat v papírové formě, nebo musím elektronicky. Děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 13. 3. 2016 13:51

Libuše Vlasta (neregistrovaný)

Re: Studen roční zučtování_och ta češtin
      Co je to Studen? Co je podpsal?

Student, co neumí psát česky, nebo co je mu úplně jedno, co si o něm kolemjdoucí odpovídají myslí?

.......

Pokud nemáte Vy, nebo Váš zástupce zprovozněnou datovou schránku, můžete podat DP "papírově"

Neznáme výši Vašich celkových příjmů, takže neznáme odpověď na to, zda se Vám vyplatí uplatnit slevu na studium - a doložit současně Potvrzení o studiu k DP
      ......

• 13. 3. 2016 15:10

M. (neregistrovaný)

To je zas někdo "chytrý", asi neudělal nikdy žádnou chybu. Ale opravdu záleží na tom,kolik jste vydělal,jestli bude stačit uplatnit slevu na poplatníka nebo budete potřebovat potvrzení, abyste si mohl uplatnit i slevu na studenta. Datovou schránku nejspíš nemáte, takže můžete na papíře. Ať vám to dobře vyjde

• 13. 3. 2016 15:28

mirka..p (neregistrovaný)

No někdo je chytrý, když tady denně odpovídá na zmatené dotazy.
      Pokud chci zadarmo odpověď, alespoň by bylo pěkné projevit odpovídajícímu úctu tím, že se trochu zamyslím nad formulací dotazu...

• 13. 3. 2016 15:31

Lukajda01 (neregistrovaný)

omlouvám se za chyby.. přesto děkuji za pomoc.. dan není veliká, stačí mi využít pouze slevu na poplatníka tedy. Ještě jednou děkuji.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).