Re: Oprava DPH a kontrolního hlášení
"1.7. Nesprávné uvedení daně za jiné zdaňovací období (§ 104):
Při aplikaci § 104 ZDPH platí, že v rámci kontrolního hlášení budou uváděny vždy pouze ty rozhodné skutečnosti pro stanovení daně, které jsou uvedeny v příslušném období v daňovém přiznání k DPH"
http://www.financnisprava.cz/assets/cs/prilohy/d-placeni-dani/2016-02-10_Pokyny-k-vyplneni-kontrolniho-hlaseni-DPH.pdf
Re: Oprava DPH a kontrolního hlášení
Děkuji za infa, četla jsem ale abych řekla pravdu nejsem z toho moc moudrá. Pokud udělám dodatečné a následné KH poradíte mi prosím tedy s těmi řádky? Už mám totiž tak zaúčtováno s lednovým datumem a mělo by to tedy být na řádcích: zahr.
platba na řádku 3,43,62,63 a v kontrolním
hlášení se vyplňuje to co minule + zahr. platba se objeví
pouze v A.2.? Předem děkuji za info.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 3. 2016 14:19
Chtěla bych požádat o radu. V lednu 2016 jsme zapomněli dát do přiznání a do kh zahraniční fakturu :-( musím tedy podat následné kontrolní hlášení a dodatečné přiznání jestli se nemýlím. V přiznání by mi měla zahr. platba vyjet na řádku 3,43,62,63 a v kontrolním hlášení se vyplňuje to co minule + zahr. platba se objeví pouze v A.2.? Předem děkuji za info.