Re: Psychologické služby - předmět podni
Mrkněte do Aresu, jak píše tečka...
Zkušenost nemám, zkuste projít Vysvětlivky nebo se podívejte do ARESu, jak danou osobu zatřídili úředníci na statistice
https://www.czso.cz/documents/10180/23174387/vysvetlivky_cz_nace.pdf
86.90 Ostatní činnosti související se zdravotní péčí ...
No asi jo, taky jsem na to koukala, ale prostě v tom jejich seznamu se o psychologii píše jen jednou a to v souvislosti s výzkumem :(
Jinak mám pocit, že tam jsou ty činnosti rozpitvané až na šroubky, ale zrovna s psychologama se asi nepočítá...
díky za ochotu...
Musíte se přece podívat i do Statistického metainformačního systému.
Co ta osoba dělá? Činnosti humánního lékařství, které nejsou vykonávány v nemocnicích nebo lékaři či zubními lékaři?
http://apl.czso.cz/iSMS/klasstru.jsp?kodcis=80004&cisjaz=203
No tam se můžu dívat jak chci, to je pořád ten stejný seznam ze kterého nezjistím podle čeho zařadit psychologické služby.
Já to dala jako ty Ostatní činnosti související se zdravotní péčí j. n. , ale přijde mi postavené na hlavu, že jiné činnosti jsou až nesmyslně rozpitvané a tady u toho se můžu dohadovat, protože vyloženě zrdravotní služby to taky nejsou - ze zdravotního pojištění to nejde, navíc dělá různé posudky. To, že se mám podívat do číselníku vím, mi šlo spíše o to, jestli někdo nezná něco podrobnějšího.
Tohle je pořád stejný seznam, jen na jiné adrese...
Já jsem si tam včera tuto položku našla, dřív jak jsem Vás odkázala na Ostatní činnosti související se zdravotní péčí ...
Do DPFO se uvádí položky z CZ-NACE, ne z CZ-CPA a tak pro vyplnění DP byla položka Služby v oblasti duševního zdraví nepoužitelná
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 3. 2016 22:20
Prosím vás, máte někdo zkušenosti co vybrat jako předmět podnikání z toho jejich seznamu pro člověka, který provádí psychologické služby?
Jsem tam nenašla nic co by tomu odpovídalo, ale možná jsem jen slepá :(
Děkuji