Kontrolní hlášení - A.4. nebo A.5.

• (neregistrovaný)

22. 3. 2016 11:57

Dobrý den,

námi vystavená faktura za zboží pro osobou povinnou k dani/škola/školka, ale DIČ nám nesdělila a nesdělí, patří do A.5. ? Děkuji Jana

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 22. 3. 2016 12:18

Libuše Vlasta (neregistrovaný)

Re: Kontrolní hlášení - A.4. nebo A.5.
      Zkuste se zeptat písemně na GFŘ

http://www.financnisprava.cz/cs/dane-a-pojistne/dane/dan-z-pridane-hodnoty/kontrolni-hlaseni-DPH/kontakty

Kontakty
      Uvedené kontakty slouží pouze pro dotazy týkající se kontrolního hlášení DPH.

Prosíme uživatele, aby svůj dotaz zasílali pouze na jeden z uvedených kontaktů (pouze na jednu e-mailovou adresu). Zaslání dotazu na více adres nevede k rychlejší odpovědi. Děkujeme za pochopení.
      Písemné dotazy

Se všemi technickými dotazy se obracejte na Technickou podporu aplikací Daňového portálu na adrese http://epodpora.mfcr.cz/index.html.

Pouze v případě, že jste na těchto stránkách nenalezli uspokojivou odpověď na Váš dotaz, můžete nás kontaktovat na kontrolnihlaseni@fs.mfcr.cz (výhradně pro dotazy týkající se kontrolního hlášení).
      Telefonické dotazy

Od pondělí do pátku v čase od 9:00 do 15:00 je možné zavolat na telefonní čísla +420 296 853 863 nebo +420 296 854 393. Obě linky slouží výhradně pro dotazy týkající se kontrolního hlášení.

• 22. 3. 2016 12:54

D. (neregistrovaný)

Já to řešila také, školce vystavená fa za služby, pokud byla pod 10.tis, DiČ jsem neřešila, pokud nad 10.tis zadala jsem jejich DIČ jako CZ+IČO, tím se snad nic nezkazí (pro jistotu)

• 22. 3. 2016 12:57

jc (neregistrovaný)

ano,také tak pořeším..bdue se líp spát :-) děkuji moc

• 22. 3. 2016 13:02

D. (neregistrovaný)

také jsem to tady nedávno řešila a poradili mi tohle. Je to jistější. Když si školka nic neuplatní, nic se neděje, horší, kdyby bylo nad 10.tis a školka uplatnila, tak by byl problém, kdybyste to měla v A5. Takto mi to přijde, že vlk se nažere a koza zůstane celá :- )

• 22. 3. 2016 13:06

jc (neregistrovaný)

:-) nakrmíme vlka
      ano, diskuzi jsem našla a budu se řídit ...pěný den

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).