Re: HPP + DPP jak daňové přiznání?
Moc děkuji za rychlou pomoc, to jsem ani nečekal, ještě, že jsou mezi námi stále hodní a ochotní lidé. když použiji DPP tak je vratka o 12,- Kč nižšší:). To tedy nemusím to potvrzení do přiznání dávat? Není to pro mě lepší uvést vše, když si třeba budu chtít vzít další hypotéku a v DP budu mít vyšší příjmy. Těch 12 Kč rád oželím. Moc děkuji a mějte se hezky:)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 3. 2016 13:08
Dobrý den,
prosím pěkně o radu mzdová účetní mi slíbila, že mi pomůže s daněmi a teď mi řekla, že nemá čas a mám si to vyplnit sám, tak prosím o radu.
Pracuji na hlavní PP a ještě na dohodu u jiného zaměstnavatele. Jsem úplný laik a ať hledám jak hledám nejsem si jistý kam co dát.
Na řádek 31 mám sečíst příjem úhrn zúč.příjmů ze závislé činnosti (par. 6 odst. 4 zák. + úhrn zúčtovaných příjmu ze závislé činnosti.
Na řádek 32 dám pojistné, 43 příjem z dohody? na řádek 47 úroky, 84 daň HPP, 87a daň DPP??
Moc děkuji za radu Roman