Re: vyúčtovací faktura a KH
DUZP bude letošní , jen do KH v kolonce DPPD uvedete loňské datumy a chytrý CML nebude hledat protistranu....možná!
Re: vyúčtovací faktura a KH
aha už rozumím, děkuji moc :) jen jsem teď zjistila, že oni mi u rozpisu záloh žádné DPH ani nevyčíslili a doklady k přijatým platbám rovněž nezasílali, takže jsem ani neměla uplatnit na základě čeho, takže v tomto případě nechat a uplatnit až na základě vyúčt. faktury ale co bude s protistranou netuším :(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 3. 2016 14:38
Dobrý den,
prosím o radu - vyúčtovací faktura období 02/15-02/16, došla 23.2.16, DPH ze záloh jsme si v roce 2015 neuplatňovali (uplatňováno až z konečné fa), nyní v roce 2016 již kvůli KH uplatňováno každý měsíc - takže nám samozřejmě do KH faktura vstoupí (bude nad 10.000 Kč), ale jak to bude se spárováním faktury s dodavatelem - pokud on tam ty zálohy odečte, tak fa nad 10.000 samozřejmě nebude a tudíž podle čísla nedojde ke spárování ? nebo se mýlím, už jsem z toho zmatená
díky a přeji hezký den