Sleva na poplatníka

• (neregistrovaný)

30. 3. 2016 15:51

Prosím ještě o informaci.
    Teď koukám na potvrzení a právě zaměstnavatel u kterého jsem byla na HPP 1-6 mi za leden a únor poskytl slevu na poplatníka (je to uvedené na potvrzení o zd příjmech což neměl (nechápu, asi jsme si nerozuměli, že mám již podepsáno jinde - u DPP - už od ledna a ne až od března). Já to defacto v daňovém přiznání vrátím tu slevu, ale plyne z toho nějaký problém tomu zaměstnavateli nebo i mě. Moc se mi s nimi nechce komunikovat (měla jsem s nimi špatné vztahy tak proto jsem i odešla, ale abych z toho ještě neměla opletačky já že jsem to vlastně asi podepsala u obou i když jsem to tomu HPP i vysvětlovala, že to u něj nechci že to už mám jinde ale asi to neopravil za ty dva měsíce. Co krom dodanění pro to musím udělat??
    Prostě jsem udělala chybu že jsem vše podepsala a neinformovala jsem se - vím že neznalost zákona neomlouvá ale prostě v tom neumím chodit a neznám to až teď když mi současný zaměstnavatel říká, že musím podat daňové přiznání když jsem měla souběh a tady mi to bylo potvrzeno na to koukám a zjišťuji chyby, které chci napravit. Daňové přiznání podám, ale nevím jestli nemám ještě něco udělat nebude mít kvůli mě starý zaměstnavatel problémy když jsem to tedy asi měla podepsané u obou zaměstnavatelů i u HPP i u DPP po dobu dvou měsíců????
    Děkuji za jakoukoliv radu

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 31. 3. 2016 7:40

Líba (neregistrovaný)

Re: Sleva na poplatníka
      Podejte DP, zaplaťte, co vám vyjde, a čekejte, co bude dál. Na vašem místě bych kolem toho nedělala moc velký rozruch.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).