Re: Pohoda - ruční zaokrouhlení výkazu
Update: tak v tabulce hodnoty přepsat jdou (dělal jsem to špatně) a pak se už výkaz zobrazí správně. Je to ale nutné dělat pokaždé před každým tiskem výkazů, takže to je radost. :-(
Nápověda je strašně matoucí. Jak jsem předpokládal tak změna v agendě výkazy minulých období pouze logicky ,,rozhodí'' minulé období a situaci nijak nevylepší.
Takže to už je v pořadí čtvrtá nepříjemnost v Pohodě, kterou řeším. A taková to bývala v tomto programu pohoda. :-(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
3. 4. 2016 15:40
Po mnoha letech naprosto bezproblémové práce v programu Pohoda řeším problém, se kterým jsem se dosud nesetkal. Nesouhlasí aktiva a pasiva v rozvaze, program hlásí, že údajně o zaokrouhlení.
Rozvaha v haléřích je pochopitelně v pořádku a sedí ,,na haléř''. Rozvaha v tisících se nezobrazí a místo ní vyběhne zpráva o nesouhlasu a poměrně rozsáhlá tabulka s účty. Zde není možné nic přepsat, nebo alespoň netuším jak. Co je matoucí, že nesouhlasí aktuální období a úprava se má provést v agendě ,,výkazy minulých období''. Minulé období ale sedí, zde rozdíl není.
Setkal se s tím už někdo, nebo je to nějaká novinka ? Představa, že budu muset před každým tiskem výkazu hledat rozdíl v zaokrouhlení a někde něco přepisovat je docela nepříjemná.
Předchozí rok byl OK před uzávěrkou a sedí i teď po datové uzávěrce. Jsem z toho jelen. Ví někdo, jak z toho ? Díky.