Re: Dík za školení
byla jsem na DPP na ministerstvu - takže částka byla - no to byste koukali - ale už se mi to nepodaří, protože už je známá převelena do Bruselu jako poradce
Re: DPP + zkušební doba + výpovědní doba
V.E.N.D.Y. děkuji. Jsem ráda že všichni reagujete, ale stále nějak nevím jak to tedy je - je u DPP správné/běžné že ve smlouvě není uvedena zlušební doba? A pokud bude chtít skončit, tak to je těch 15 dní? Moc děkuji za vysvětlení, vím že syn je plnoletý, ale s tímto nemá zkušenost (no, vlastně já taky moc ne) a podepsal to a teď jsme z toho doma rozpačití.
Re: DPP + zkušební doba + výpovědní doba
Každý zaměstnanec by měl vědět, že existuje něco jako zákoník práce a před uzavřením jakéhokoliv pracovně právního vztahu do něj nahlédnout. Je na internetu běžně dostupný. Bohužel tohle přijde lidem jako zbytečné a pak jsou z toho doma rozpačití.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 4. 2016 17:39
Dobrý den, syn student (plnoletý) dnes nastoupil na bridádu, domů si přinesl smlouvu na Dohodu o provedení práce, zarazilo mě že tam není zkušební doba. To u DPP nemusí být? A jak je to potom s výpovědí, tedy myslím tím s délkou, to bude muset dát výpověď/skončení 15 dní předem?
Děkuji
Jana