Re: ELDP 2015
Nerozumím tomu "vyplacena byla v dubnové mzdě". Oni Vám ji v březnové mzdě (nebo možná už i únorové, pokud jste čerpala ŘD hned po skončení MD) zapomněli zúčtovat? A MD končila "nějak únor/březen... (takže nevíte, jestli v únoru nebo březnu), ale ŘD jste čerpala až v březnu, tedy možná ne hned po skončení MD.....v tom se nedá vyznat. Bez jasných dat MD do..., čerpání ŘD od - do... se opravdu nedá odpovědět, jak by měl vypadat ELDP.
vyplacena byla v dubnu, čerpána v březnu, to je v pořádku, špatně jsem se vyjádřila, jinak jsem hned po PPM šla po té dovolené na RD, PPM do 12.2.2015, pak dovolená, která ale byla zúčtovaná až za březen a vyplacená v dubnu, jinak podotýkám, že krom té dovči jsem nepracoval av tom roce ani den. víc k tomu nemám:-(
>>>>>dobrý den, byla jsem 2015 na PPM, v březnu jsem
>>>>>čerpala dovolenou, vyplacená byla v dubnu 2015. Mám
>>>>>vyplněné
>>>>>křížky od dubna do prosince, dny 121, VD 59. Z
>>>>>předchozího ELDP (kdy byla v roce 2012 stejná situace
>>>>>u
>>>>>prvního dítěte) by to spíš mělo být 31 dnů, VD nic a
>>>>>křížky
>>>>>1-2 a pak 4-12. ??
>>>>>Účetní odd. zaměstnavatele oznámilo, že ELDP je ok,
>>>>>že
>>>>>dostali z OSSZ hlášení, že vše v pořádku.
>>>>>Nemůže být jednou při žádání o důchod problém resp.
>>>>>jak tohle lze ještě dál řešit? NEbo se na to mám
>>>>>vykašlat a nechat to tak být??? Děkuji. Anna
>>jestli v únoru nebo březnu), ale ŘD jste čerpala až v
>>březnu, tedy možná ne hned po skončení MD.....v tom
>>se
>>nedá vyznat. Bez jasných dat MD do..., čerpání ŘD od
>>-
>>do... se opravdu nedá odpovědět, jak by měl vypadat
>>ELDP.
>
>vyplacena byla v dubnu, čerpána v březnu, to je v
>pořádku, špatně jsem se vyjádřila, jinak jsem hned po PPM
>šla po té dovolené na RD, PPM do 12.2.2015, pak
>dovolená, která ale byla zúčtovaná až za březen a vyplacená
>v dubnu, jinak podotýkám, že krom té dovči jsem
>nepracoval av tom roce ani den. víc k tomu nemám:-(
Stále zmatek. Kdy jste peníze dostala, je nepodstatné. Podstatné je, kdy (do kterého měsíce) Vám to zúčtovali. Píšete, že MD byla do 12.2.2015. Takže od 16.2. jste čerpala řádnou dovolenou? A do kdy? Do kolikátého března? Mám tomu rozumnět tak, že jste v únoru čerpala řádnou dovolenou, ale zapomněli Vám ji v té únorové mzdě zaplatit a doplatili všechno (tu únorovou i tu březnovou) až v březnové mzdě? Teď se neptám, v kterém měsíci jste skutečně obdržela peníze, ale v kterém měsíci Vám to v hrubém zúčtovali.
Máte výplatní lístky? Co na nich máte? My se asi nedomluvíme, když neumíte dát přesnou informaci, spíš by Vám to vysvětlila Vaše mzdová účetní.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 4. 2016 11:58
dobrý den, byla jsem 2015 na PPM, v březnu jsem čerpala dovolenou, vyplacená byla v dubnu 2015. Mám vyplněné křížky od dubna do prosince, dny 121, VD 59. Z předchozího ELDP (kdy byla v roce 2012 stejná situace u prvního dítěte) by to spíš mělo být 31 dnů, VD nic a křížky 1-2 a pak 4-12. ??
Účetní odd. zaměstnavatele oznámilo, že ELDP je ok, že dostali z OSSZ hlášení, že vše v pořádku.
Nemůže být jednou při žádání o důchod problém resp. jak tohle lze ještě dál řešit? NEbo se na to mám vykašlat a nechat to tak být??? Děkuji. Anna