Re: Obecný dotaz je KH - f.do 10tis
Dobrý den, podle pokynů FS by se měla posuzovat konečná částka Fa, mně to tak i zařazuje program, ale dle mého dotazu přímo na Plzeňský Prazdroj, ten posuzuje pouze částku za zboží a na obaly se dívá jako by tam nebyly. Jsme také čtvrtletní plátci takže zatím nevím, třeba se ozve někdo kdo KH podával už dvakrát.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 4. 2016 7:10
Dobrý den,
poprvé budu dělat KH a mám otázku. Vedou se tu spory ohledně faktur z pivovarů, které díky vratným obalům překročí 10 tisíc a jestli jsem pochopil, tak se posuzuje celková cena a i takové faktury jsou brány jako faktury nad 10 tisíc a patří do B2.
Co v případě, že faktura je nad 10 tisíc, ale řidiči se vrátí prázdné obaly, on toto uvede na fakturu, odečte tuto sumu od celkové částky a původní faktura například na 15 tisíc je rázem fakturou na 9 tisíc. Ta už se posuzuje jako faktura do 10 tisíc?
Asi ano, ale raději se zeptám, promiňte