Re: ELDP a DoPČ
s tím max. ano, uvědomila jsem si to, když jste se ptala děkuji. Jak z toho ven? Buď opravit přihlášku na ZMR ano anebo vymazat slovíčko max. ...? Možná bych opravila přihlášku na ZMR a pak je vše OK ? a pak ty dny VII - VIII kdy nepracoval, neměl VZ, ty se vykřížkují prosím ?
Nemůžete v dohodě vymyzat slovíčko maximálně. Za prvé by to byl podvod a za druhé by musel mít každý měsíc vyplacenou odměnu, protože ji měl ,,natvrdo,, sjednanou v dohodě. Takže zavolejte na OSSZ ať přihlášku opraví na ZMR.
Na ELDP měsíce kdy neměl příjem budou vykřížkované, tyto kalendářní dny nebudou započítané v kolonce dny.
děkuji, paní jasná, s tím podvodem sice máte pravdu, ale jsem nyní ve firmě, kde bohužel musím být účastna věcí, se kterými nesouhlasím, takže tenhle "podvod" už ani neberu jako podvod, ale děkuji za upozornění, protože mi pak nedošlo, že by musel pracovat! ... tohle je má první zkušenost a kulím oči, co se všechno "upravuje" - rodinná firma, jenže dle některých kolegyň je to dnes u těchto malých podnikatelů už prý normální :-( já se s tím setkala poprvé a příjemné mi to není, takže hledám jinou práci a doufám, že radostnější a "lepší" :-) mějte se pěkně, moc děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 4. 2016 9:47
dobrý den, myslím, že program vyhotovil chybně ELDP.
DoPČ od 1.6. do 31.12.2015, každý měsíc VZ přes 5.000 Kč brutto, kromě VII a VIII, kdy nepracoval, měly by být tyto měsíce vykřížkované že ano ...?