Re: smlouva o propagaci
omlouvám se, mám v tom hokej, dostala jsem k podpisu smlouvu na částku bez DPH a protože jsem to nikdy neviděla, tak se pídím co s tím. Začínám teprve. Smlouva je vlastně do konce roku, bude to na více akcí. Ve smlouvě je věta:
2. Objednavatel se zavazuje poskytnout dodavateli za činnost uvedenou v odst. 1. tohoto článku peněžní plnění ve výši 100 000 Kč bez DPH (slovy stotisíc korun českých). Ale je tam uvedeno více akcí, v průběhu roku.
Tak jsem myslela, že jim pošleme peníze a právě jsem přemýšlela, jak to bude dál. Jste moc hodné, že mi radíte, omlouvám se za neznalost.
Re: smlouva o propagaci
právě že o fakturaci tam není nic. Jé, ale už to vidím, je tu "závazek objednatele je splatný na základě daňového dokladu vystaveného dodavatelem." Moc vám oběma děkuji za nakopnutí. Byla jsem z toho taková celá divoká, že to neznám a nevím co s tím. Moc moc děkuji za ochotu se mi věnovat. Takže počkám na daňový doklad.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 4. 2016 12:06
mohu poprosit o radu?
mám smlouvu na propagaci-budou uvedena loga firmy na plakátech, na reklamních banerech,umístění reklamních plachet...atd. na různých akcích, třeba na vinobraní nebo slavnostech města Mikulov.
je zde uvedeno - že se zavazujeme poskytnout plnění ve výši xy korun bez DPH.
Mám tento případ poprvé, mohu se zeptat ohledně toho DPH, to musíme nějak odvést finančnímu úřadu? Napíšeme fakturu nebo prosím, můžete mi někdo poradit, jak se to dělá?
Děkuji moc předem