Moc prosím o radu
>Prosím pěkně jak zaúčtovat správně, aby i KH bylo
>správně?
>Dobrý večer, moc prosím o radu. Šéf pořídil auto na
>operativní leasing – bude výhradně sloužit k podnikání
>ne soukromě, knihu jízd poctivě vedeme - nebudeme tedy
>krátit. Nyní mi dal smlouvy které jsou z 24.03.2016 –
>splátkový kalendář kde je první částka s DUZP 74.930,-
>Kč vč. DPH DUZP 24.03.2016, na dalším řádku je
>odečtená záloha ve výši 30.000,- Kč vč. DPH zaplacena již
>06.08.2015 v roce 2015 zaúčtována. V takových
>nestandardních případech jsem nezkušená a nevím si s tím rady.
>Můžete mi prosím někdo šikovnější poradit? Pročítám
>diskuze, hledám na netu, na stránka FS, ale nějak se mi
>nedaří, nebo spíš to nechápu.
>Vedeme daňovou evidenci. Předem moc děkuji za
>jakoukoliv radu - odkaz. Hezký večer. Markéta
Re: Moc prosím o radu
Moc děkuji, ale mě se odečte celé DPH i když už jsem z 30.000,- zálohy uplatnila 5.208,- Kč již v roce 2015.
Re: Moc prosím o radu
Účtuji v pohodě, dle splátkového kalendáře jsem zaúčtovala plnou částku i odpočet zálohy a přiznání DPH mám celý odpis DPH, myslíte, že můžu upravit ručně? Děkuji jste moc hodná já už jsem z toho uplně vyřízená, kdybych měla více času a prostor to pořádně nastudovat nikoho bych s tím neobtěžovala, protože vím, že toho všichni mají moc, ale doklad je z března a navíc jsem o tomto obchodu nemala vůbec tušení:(((( Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 4. 2016 22:55
Prosím pěkně jak zaúčtovat správně, aby i KH bylo správně?
Dobrý večer, moc prosím o radu. Šéf pořídil auto na operativní leasing – bude výhradně sloužit k podnikání ne soukromě, knihu jízd poctivě vedeme - nebudeme tedy krátit. Nyní mi dal smlouvy které jsou z 24.03.2016 – splátkový kalendář kde je první částka s DUZP 74.930,- Kč vč. DPH DUZP 24.03.2016, na dalším řádku je odečtená záloha ve výši 30.000,- Kč vč. DPH zaplacena již 06.08.2015 v roce 2015 zaúčtována. V takových nestandardních případech jsem nezkušená a nevím si s tím rady. Můžete mi prosím někdo šikovnější poradit? Pročítám diskuze, hledám na netu, na stránka FS, ale nějak se mi nedaří, nebo spíš to nechápu.
Vedeme daňovou evidenci. Předem moc děkuji za jakoukoliv radu - odkaz. Hezký večer. Markéta