Dodatečně vyúčtování srážkové daně 2015

• (neregistrovaný)

25. 4. 2016 10:36

Dobrý den, volala mi paní z FÚ, že jí nesedí vyúčtování daně za rok 2015. V řádku leden program uvedl částku z prosince 2014 a následně došlo k posunu hodnot za celý rok 2015.Ona chce aby bylo vyplněno v lednu hodnota za leden. Žádné nedoplatky nemáme. Nevím, jak vyplnit správně dodatečné vyúčtování, zda vyplnit jen:
    V části I sloupec 1 a sloupec 8a?
    V části II se hodnoty u dodatečného nevyplňují?
    Nevím, zda vyplnit i přílohu? Žádné opravy daně jsme neprováděli.
    Děkuji moc za odpověď. Ještě jsem dodatečné nikdy nevyplňovala.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 25. 4. 2016 14:13

JiřinaH. (neregistrovaný)

Re: dodatečně vyúčtování srážkové daně 2
      Program Vám to vyplnil správně, má tam být částka odevedená za prosinec a to v lednu a končíte vlastně listopadem. Příští rok bude opět prosinec v lednu, vždy to tak bylo od r.1993 , akorát ta Vaše paní na FÚ tam asi není dlouho. Netrapte se ,držím palce.

• 26. 4. 2016 19:40

Anna M. (neregistrovaný)

Děkuji za odpověď. Nedalo mi to a ještě jsem jí volala a musela jsem to opravdu opravit částka v lednu musela být uvedena v lednu.

• 28. 4. 2016 12:57

Slyšela jsem také, že některým zaměstnankyním FÚ to tak vyhovuje pro lepší přehled o celém roce. Hlavně,že všichni se snažíme dodržovat to tak, jak to mňované. Vím,že za to nemůžete.

• 28. 4. 2016 12:59

Co mi to tam zas vylezlo ? ..... dodržovat to tak,jak to má být vyplňované. Až přijde po ní jiná, bude se divit a Vy budete za tu,co to dělá špatně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).