Re: ukončení problému-"změna smlouvy"
Jestliže se zaregistrujete do 3 dnů od ukončení PP, tak vám podporu dají ode dne, následujícího po ukončení PP.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
27. 4. 2016 9:34
Dobrý den, chtěla bych ještě poprosit o radu, jak jsem psala 22.4., zaměstnavatel přišel a přinesl ukončení smlouvy dohodou a výpověď s 2 měs.výp.lhůtou, že si mám vybrat, takže jsem přistoupila na dohodu, protože opravdu nemohu pracovat v tomto prostředí ještě 2 měsíce, ale má to háček, ústně mi povídá, nyní si budeš vybírat dovolenou, do práce už nemusíš chodit, takže jsem byla v poho, ale na ukončení mám 25.3., takže novou práci budu mít snad od 1.5., mám dnes radši dojet na úřad práce a zaregistrovat se, jak mi to budou počítat? od 25.4. nebo až dneškem,? a také, vím že jsem hloupá, tím, že jsem mu věřila a řádně si nepřečetla, přišla jsem o dovolenou za měsíc duben?, když jsem neodpracovala celý měsíc? Děkuji Vám za odpověď