Kritika aktualizací

• (neregistrovaný)

30. 4. 2016 22:48

Vážení, reagujete velmi laxně na novelizaci zákonů. Poslední věcí je např. novelizace zákona o daních z příjmů, kde dodnes nemáte aktualizovaný § 35c, odst. 1, který byl změněn zákonem č. 125/2016 Sb. ohledně daňového zvýhodnění na 2. a další dítě, jehož účinnost nastává dnem 1. 5. 2016. Domnívám se , že tyto skutečnosti nepřispívají k důvěryhodnosti vašeho portálu. S pozdravem V. Jiránek.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 30. 4. 2016 23:31

Eva M.

Re: Kritika aktualizací
      Dobrý den pane Jiránku, tady to asi admin tohoto fóra nenajde. Máte-li potřebu mu něco sdělit, bylo by lepší napsat mu email na kontakt uvedený v patě stránky (dole).

• 30. 4. 2016 23:38

.. (neregistrovaný)

Možná by pomohlo, pokud byste toto napsal přímo provozovateli těchto stránek, než na diskuzní forum kolemjdoucim diskutujícím. Ti o tomto nedostatku ohledně aktualizací znění zákonů už dávno ví, ale těžko s tím mohou něco udělat.
      Dobrou noc

• 1. 5. 2016 10:04

láďa (neregistrovaný)

Provozovateli těchto stránek jsem o aktualizacích psal již několikrát, ale asi je to příliš netíží. Proto aktuální znění zákonů hledám úplně jinde. Např.,http://www.zakonycr.cz/aol.asp?typ=zakony&akce=free&akcekrok=free_vybrane

• 1. 5. 2016 21:58

v.e.n.d.y.

Já jsem také mnohokrát upozorňovala na tento nedostatek. Ale marně. Velice to snižuje hodnotu tohoto webu. Takže toto forum je skvělé a ráda sem chodím, ale na zákony se dívám jinam, třeba www.zakonyprolidi.cz, bohužel...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).